Süleyman Soylu duyurdu: Arkadaşları kanlarını yerde bırakmadı! O şehit katilleri 7 yıl sonra sarı torbada

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2016'da polisler Ahmet Demir, Ramazan Akyürek ve Metin Malkav'ı şehit eden 2 teröristin, Mardin'in Ömeryan bölgesinde etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Özel harekat ve emniyet istihbarat birimlerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilen teröristlerin sarı torbada fotoğrafını paylaşan Bakan Soylu, operasyona ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"2016 yılında kahraman polislerimiz Ahmet Demir, Ramazan Akyürek, Metin Malkav kalleşçe şehit edildi. 7 yıl geçti. Arkadaşları, kanlarını yerde bırakmadı. 2 terörist, PÖH ve Emniyet İstihbarat Operasyonu ile Mardin Ömeryan'da ölü ele geçirildi. Kahraman şehitlerimize rahmetle."

Süleyman Soylu duyurdu: Arkadaşları kanlarını yerde bırakmadı! O şehit katilleri 7 yıl sonra sarı torbada ile ilgili etiketler terörist Şehit Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.