Su gider borusundan 2 metrelik timsah çıktı!

ABD, Florida yolundaki su giderini araştıran bir ekibin 2 metrelik (5.5 ft) boyutundaki bir timsahla karşılaştığı o anlar kameraya yansıdı.

Florida, Oviedo şehrinde, bir yağmur suyu ve gider hatları bakım ekibinin, sızıntı gibi anormallikleri aramak için bir yer altındaki gider borusuna dört tekerlekli bir robotik kamera gönderdiler. Riverside yakınlarındaki Lockwood Bulvarı'ndaki bir dizi çukur, çatlaklık ve boru kusurlarını araştıran ekip, 2 metrelik bir timsahla burun buruna geldi.

Facebook üzerinden paylaşılan gönderide şu açıklama yapıldı: "İlk başta bunun bir kurbağa olduğunu düşündüler ve videoda yaklaşana kadar parlayan iki küçük göz görüyorsunuz.. Ancak arkasını döndüğünde timsahın uzun kuyruğunu gördüler ve onu boruların arasından takip ettiler."

Şehir, kameranın borunun yaklaşık 100 metre içindeki küçük bir girintiye sıkışmasının ardından timsahın uzaklaştırıldığını söyledi.

Gönderide, "Yağmur suyu borularına girmemek için bir neden daha! Çok şükür ekiplerimizde bir robot var" denildi.

Su gider borusundan 2 metrelik timsah çıktı! ile ilgili etiketler ABD video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.