Stefan Kuntz ayrılacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı!

A Milli Futbol Takımı , UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup maçında karşılaştığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. C Ligi 1. Grup'ta liderliğini hiç gol yemeyerek, kayıpsız şekilde sürdürmek isteyen Türkiye, bu hedefine ulaşamasa da B Ligi'ne yükselmeyi başardı. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili iddialar hakkında konuştu.

Kendi evinde oynadığı maçta Lüksemburg'tan 3 gol yiyen A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Stefan Kuntz eleştirilmeye başlandı. Kuntz'un ayrılacağı yönünde çıkan iddialara ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükeşi cevap verdi.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi "A Milli Futbol Takımı'nda istikrar gerekiyor, Stefan Kuntz ile ilgili iddialar kesinlikle doğru değil. Hocamızın oyuncu tercihlerine saygı duymak lazım" ifadelerini kullandı.

"SABREDERSEK GÜZEL NETİCELER ALIRIZ"

Büyükeşi, "Hocamızın bir fikri var buna saygı göstermek lazım. Bu periyotta bir çözüm bulduk diyor. Bu çözüme başlanan oyuncuları aynı seçtik diyor. Kasım ayında Dünya Şampiyonası var. İlki Diyarbakır'da İskoçya ile ikincisi Gaziantep'te Çek Cumhuriyeti'yle özel maçımız var. Burada ilave isimler gelecektir. Hocamız elinden gelen çabayı gösteriyor. İnşallah biraz sabredersek güzel neticeler alırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Stefan Kuntz ayrılacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Stefan Kuntz mehmet büyükekşi lüksemburg
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.