Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung'un son hali sevenlerini korkuttu: Aşırı kilo vermesi dikkat çekti

Netflix'te yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Squid Game dizisinin oyuncularından HoYeon Jung son hali dikkat çekti. Oldukça zayıf görülen Güney Koreli oyuncunun durumu sevenlerini korkuttu. Ünlü oyuncu ise oldukça yoğun bir programının olduğunu ve yemek bile yemeye vaktinin olmadığını söyledi.

Netfilx'te yayınlanan ve dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine kavuşan dizi Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung'un son hali hayranlarını endişelendirdi. Son olarak bir ödül töreninde görülen oyuncunun aşırı şekilde kilo kaybetmesi sosyal medyada gündem oldu. Hayranları, başarılı oyuncunun sağlık durumundan endişe ederken HoYeon Jung ise son dönemde yaşadığı kilo kaybını itiraf ederek dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung'un son hali sevenlerini korkuttu: Aşırı kilo vermesi dikkat çekti

Güney Koreli oyuncu yaptığı açıklamada Netflix'e sert tepki göstererek son dönemde röportajlar, fotoğraf çekimleri ve farklı etkinlikler yüzünden oldukça yorulduğunu hatta yemek yemeğe bile vaktinin olmadığını söyledi. Yıldız oyuncunun 10 günde yaklaşık 4 kilo verdiği öğrenildi.

Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung'un son hali sevenlerini korkuttu: Aşırı kilo vermesi dikkat çekti - Resim : 2

SON HALİ TEDİRGİN ETTİ

Güney Koreli oyuncu HoYeon Jung son olarak ABD'de bir ödül töreninde görüldü. Siyah bir elbise giyen oyuncunun oldukça zayıf görüntüsü dikkatlerden kaçmadı. Hayranları ise ünlü oyuncunun sağlığından endişe duydular. Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan HoYeon Jung yaptığı bir açıklamada kilo verdiğini doğruladı. Ünlü oyuncu etkinliklere katılmaktan ve röportaj vermekten yemek yemeye bile vaktinin olmadığını söyledi.

Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung'un son hali sevenlerini korkuttu: Aşırı kilo vermesi dikkat çekti - Resim : 3

 

Squid Game'in yıldızı HoYeon Jung'un son hali sevenlerini korkuttu: Aşırı kilo vermesi dikkat çekti ile ilgili etiketler squid game HoYeon Jung kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.