Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! Yavuz intikamını alıyor mu? Söz 63.son bölüm full izle!

Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Söz yeni bölümü olan 63.bölümle ekranlara geldi. Söz nefesleri kesen yeni bölümü izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Erdem Yarbay ve tim artık sadece intikam almak için yaşıyor.Ateş tek bana operasyona çıkıp hem sevdiği kadının hem de arkadaşlarının intikamı peşindedir.Vatandaşlar nefes kesecek yeni bölümü araştırmaya başladı.Peki Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! Yavuz intikamını alıyor mu? Söz 63.son bölüm full

Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! Yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkan Söz izleyenlerden bir kez daha geçer not almayı başardı.Yavuz tüm olanlardan sonra artık intikam için ayrı motive oluyor.Ateş hainlerin arasında tek başına mücadele etmeye devam ediyor.Vatandaşlar yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.Peki Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! Yavuz intikamını alıyor mu? Söz 63.son bölüm full izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! Yavuz intikamını alıyor mu? Söz 63.son bölüm full izle!

59. Bölüm

Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir.

Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir.

Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler.

Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşleyecektir.

58. Bölüm

Dragan’ın verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz, daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.

Yavuz bu tuzağı engellemek için Behram’ı Tim’in elinden almak zorundadır. Hem kimliğini saklamak hem de Dragan’ın tehdidini yok etmek zorunda olan Yavuz, Kopuk’la birlikte bu kıskaçtan kurtulmak için tehlikeli bir plan yapar.

Tim’i düştüğü hain tuzaktan kurtaran Yavuz bu sefer bir takas yüzünden tekrar Dragan’la yüz yüze gelir. Bu takasın Nadya üzerinden yapılacağını öğrenen Dragan, Nadya’yı kaybetmemek için her şeyi göze alır ve takası engellemek için harekete geçer.

Tim de Behram operasyonunda buldukları izleri takip ederek takasın olacağı noktaya operasyon düzenlemek üzeredir. Yavuz tam bir çıkmaza düşmüştür. Nadya’yı kullanarak Dragan’ı yakalamak üzereyken Tim’le burun buruna gelmek üzeredir.

57. Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir.
Eylem, saldırıyı düzenleyen teröristlerin adım adım takibini yaptığında şok edici bir gerçekle yüzleşecektir: Bir bombalı eylemci daha vardır ve şu an şehirde bilinmeyen bir noktadadır.
Tim, Bakan’ın yaralıları ziyaret edeceği hastanede gerekli güvenlik önlemlerini destek kuvvetlerle birlikte sağlamıştır. Ama izini kaybettirmeyi başaran canlı bomba eylemcisinin burunlarının dibinde olduğundan haberleri yoktur.
Başsavcı’ya bilgi vermek için aynı hastaneye gelen Derya canlı bomba eylemcisi ile burun buruna gelir. Derya, hem hastanedeki yaralıların hem devlet yetkililerinin hem de Tim’in hayatını kurtarmak için kendi hayatını feda etmekten çekinmeyecektir.
Yavuz, ülkeye kaçak giriş yaban yabancı bir istihbarat görevlisinin peşine düşer. Bu yabancı istihbarat görevlisi canlı bomba eylemlerini organize eden kişidir. Ülkeden çıkmadan yakalamak için çok kısa bir zamanı vardır. Fakat bu operasyon onu deşifre edecek bazı görüntülerin Derya’ya ulaşmasına yol açar. Yavuz o görüntüleri Derya izlemeden yok etmek zorundadır.
Yavuz’un yakaladığı yabancı istihbarat görevlisinin sorgusunda örgüt ve Nisan arasındaki önemli bir silah alışverişinin bilgilerine ulaşan Tim operasyon için harekete geçer. Bu zorlu operasyon için Karabatak, Eylem ve Keşanlı gizli görev için kılık değiştirmek zorunda kalır.

56. Bölüm

Tim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın hain tuzağına düşen Yavuz işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve dönüş için harekete geçmiştir.

Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur.

Tim geri dönüş yolundayken, Yavuz’un tutsak alındığı haberi gelir. Yavuz’un nasıl Dragan’ın eline geçtiği Tim’in kafasını kurcalarken, Dragan, Yavuz karşılığında Erdal’ı takas etmek için harekete geçmiştir bile.

Tim bu takası ancak Erdal’ın sorgusu tamamlandıktan sonra yapabilecektir. Bu kısıtlı zamanda Yavuz’un hayatını kurtarmak için Derya, Eylem ve Erdem zamanla yarışmak zorunda kalacaklardır.

Takas sırasında Dragan’ın yaptığı kalleşlik Yavuz’u tek başına onlarca teröristle çatışmak zorunda bırakır. Yavuz var gücüyle çatışırken Tim ona yardım etmek için zamanla yarışıyordur.

Yavuz bütün bu işkence ve çatışmalardan sonra bambaşka bir yola girecektir.

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası tekstilci annesi ev hanımıdır. Berfin ve Gencay isimlerinde iki kardeşi olan Tolga Sarıtaş aslen Sivaslıdır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlayan Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda çeşitli tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünde okumakta olan Tolga Sarıtaş bir dönem Omega adlı bir müzik grubunda baterist ve gitarist olarak sahneye çıkmıştır. 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak Bahtı Kara adlı sinema filmi ile beyazperdede izleyici karşısına çıkan Sarıtaş, oyunculuk kariyerinin en önemli basamak taşlarından biri olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırarak büyük beğeni toplamış ve tüm Türkiye’de tanınmıştır.

2015 yılının iddialı dizilerinden Güneşin Kızları’nda başrol oyuncusu olarak yer alan Tolga Sarıtaş, halen Star TV’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Söz adlı dizide Üsteğmen Yavuz karakterine hayat veriyor. Genç yaşına rağmen oyunculuktaki başarısını çeşitli ödüllerle de taçlandıran 27 yaşındaki Tolga Sarıtaş, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve İkizler burcudur.

Tolga Sarıtaş’ın aldığı ödüller:

23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016
Ankara Hukuk Ceride-i Kantar – En İyi Erkek Oyuncu – 2016
Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – 2016

Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı diziler ve filmler:

Söz (Üsteğmen Yavuz) TV Dizisi – 2017
Kötü Çocuk (Meriç) Sinema Filmi – 2017
Güneşin Kızları (Ali Mertoğlu) TV Dizisi – 2015
Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil) TV Dizisi – 2014
Benim Adım Gültepe (Murat) TV Dizisi – 2014
20 Dakika (Ferdi) TV Dizisi – 2013
Sen De Gitme TV Dizisi – 2011
Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Cihangir – 4. Sezon) TV Dizisi – 2013
Arka Sokaklar (Doğan – 7. Sezon) TV Dizisi – 2012
Öyle Bir Geçer Zaman ki TV Dizisi – 2010
Kaledeki Yalnızlık (Feyyaz) Sinema Filmi – 2010
Bilinmeyen Yaşın Yorgunu (Berkcan) Sinema Filmi – 2010
Bahtı Kara (Berk) Sinema Filmi – 2009

Söz 64.bölüm fragman ilk sahne izle! Yavuz intikamını alıyor mu? Söz 63.son bölüm full izle! ile ilgili etiketler Star TV Söz söz yeni bölüm fragman söz son bölüm izle star tv izle blu tv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.