Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Programdan ayrıldı mı?

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil şoku yaşanıyor. Programı yakından takip edenler sevilen sunucu Seren Serengil programda neden olmadığını merak ediyor.

Hafta içi her gün saat 08.45’te Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Bircan Bali ve Arto ile beraber programın sunucuları arasında yer alan Seren Serengil’in 9 Ocak sabahında Söylemezsem Olmaz’da yer almaması dikkatlerden kaçmıyor.

Seren Serengil Neden Yok?

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Seren Serengil’in neden olmadığı netlik kazandı. Canlı yayın esnasında bir anda gözyaşlarına boğula  Serengil’in fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Seren Serengil

Seren Serengil'in sevgilisi Mutafa Tohma, sosyal medya paylaşımında, "Sabah gayet iyiydi işine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim" dedi.

Söylemezsem Olmaz Seren Serengil neden yok? Programdan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Seren Serengil Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.