Southampton-Chelsea maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Bugün, İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Southampton ve Chelsea'nin karşı karşıya geleceği mücadele futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Southampton-Chelsea karşılaşmasını izlemek için heyecanla bekleyen vatandaşlar  söz konusu mücadelenenin saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı. İşte Southampton-Chelsea maçına dair tüm detaylar haberimizde!

İngilitere Premier Lig'in 25. haftasına Southampton-Chelsea mücadelesi damga vuracak. Bugün oynanacak Southampton-Chelsea karşılaşmasının saat kaçta ve hangi kanal üzerinden canlı olarak izlenebileceği merakla araştırılıyor. Peki, Southampton-Chesea maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

SOUTHAMPTON - CHELSEA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Southampton - Chelsea maçı bugün (20 Şubat Cumartesi) saat 15:30'da S Sport'ta canlı yayınlanacak.

SOUTHAMPTON-CHELSEA MÜCADELESİNİ BU LİNKE TIKLAYARAK CANLI İZLEYEBİLİRSİNİZ

SOUTHAMPTON FC HAKKINDA 

Southampton FC, İngiltere'nin Southampton şehrinde 1885 yılında kurulan bir futbol kulübüdür.

İngilitere'de 1885'de kurulan Southampton FC, 1978-2005 yılları arasında Oremier League'de; 2005-2009 yılları arasında da EFL Championship'te mücadele etmiştir. 

1983 ve 1984 yıllarından Liverpool'dan sonra aldığı ikincilik ve FA Cup'ı kazanması kulübün en büyük başarıları arasında gösterilmektedir.

2001'e kadar Southampton maçları The Dell Stadyumu'nda yapılırken, 2001 yılından sonra faaliyete geçirilen St Mary's Stadyumu'nda yapılmaya başlanmıştır.

Ezeli rakibi Portsmouth'la oynadığı maçlara Güney Sahil Derbisi (South Coast Derby) adı verilmiştir.

Diğer taraftan, Alan Shearer, Wayne Bridge, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain ve Gareth Bale gibi önemli futbolcular Southampton'ın altyapısında yetişmişlerdir.

CHELSEA HAKKINDA

1905 yılında kurulan Chelsea, İngiliz futbolunun en üst kademesi olarak gösterilen Premier League'de mücadelelerine devam etmektedir. 1955 yılındaki lig şampiyonu Chelsea'nin ilk önemli başarısıdır. Kulüp 1960-1970 yıllarında pek çok kupa kazanarak başarısını kanıtlamıştır.

 

 

Southampton-Chelsea maçı ne zaman? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Chelsea Southampton maç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.