Sosyete sır ölüm! Elif Boyner'in eski sevgilisi Fırat Özgöçer'in ölümü intihar mı, cinayet mi?

Bodrum’da da turizm yatırımları olan ve Sub Karaköy’ün de kurucusu iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir’deki evinde ölü bulundu. Ölümü şüpheli bulunan Fırat Özçeger'in şüpheli ölümüyle ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Cem Boyner'in kızı Elif Boyner'in de eski sevgilisi olan Özgöçer'den haber alamayan yakınları, 19 Mayıs'ta polise ihbarda bulundu. İstanbul Cihangir'deki eve giden emniyet görevlileri, Özgöçer'in cansız bedeni ile karşılaştı. İstanbul ve Bodrum'da turizm işiyle uğraşan iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir'deki evinde ölü bulundu.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Yapılan ilk incelemede 38 yaşındaki iş insanının ölümü şüpheli bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyete sır ölüm! Elif Boyner'in eski sevgilisi Fırat Özgöçer'in ölümü intihar mı, cinayet mi?

Özgeçer'in intihar mı ettiği, yoksa bir cinayete mi kurban gittiğine yönelik tüm soru işaretlerinin soruşturma kapsamına alındığı bildirildi. Ölüm haberi sosyete ve iş dünyasında büyük üzüntüye neden oldu.

Sosyete sır ölüm! Elif Boyner'in eski sevgilisi Fırat Özgöçer'in ölümü intihar mı, cinayet mi? - Resim : 2

 

Sosyete sır ölüm! Elif Boyner'in eski sevgilisi Fırat Özgöçer'in ölümü intihar mı, cinayet mi? ile ilgili etiketler cinayet ölüm Fırat Özgöçer elif boyner cihangir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.