Sosyal medya partideki görüntülerini konuşmuştu: Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den açıklama geldi

Ev partisindeki görüntüleriyle sosyal medyanın gündemine düşen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, konuyla alakalı açıklama yaptı.

Ev partisindeki görüntüleri sosyal mesdyaya düşen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, konuyla ilgili açıklama yaptı. 

"UYUŞTURUCU KULLANMADIM"

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, özel bir ev partisinde dans ederken çekilen ve sosyal medyada viral olan görüntülerine ilişkin olarak, "eğlencede uyuşturucu madde kullanmadığını" ve "tamamen yasal şeyler yaptığını" söyledi.

"YETERİNCE ÇILGINDI"

Arkadaşlarıyla partiye katılmasının yanlış olmadığını belirten Marin, "Görüntüler kamuoyuna yansıdığı için hayal kırıklığı yaşadım. Arkadaşlarımla bir gece geçirdim. Parti yaptık, yeterince çılgındı, evet" şeklinde konuştu.

 

Başbakan Marin Finlandiya medyasına yaptığı açıklamalarda, "Uyuşturucu madde etkisi altında değildim, alkolden başka hiçbir madde kullanmadım. Dans ettim, şarkı söyledim, partiledim ve tamamen yasal şeyler yaptım" ifadelerini kullandı.

Sanna Marin'in görüntüleri, özellikle de muhalefet tarafından ciddi şekilde eleştirilmişti.

Sosyal medya partideki görüntülerini konuşmuştu: Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'den açıklama geldi ile ilgili etiketler Parti filandiya sanna marin Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.