Sosyal medya fenomeni Bahar Candan şimdi de karakolluk oldu!

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemi meşgul eden Bahar Candan, şimdi de Ortaköy'de bir otelde yanındaki erkek arkadaşıyla kavga etti. Candan'ın erkek arkadaşının aralarında geçen diyalogları ses kaydı alıp "Seni rezil edeceğim, görürsün sen" dediği öğrenildi.

Katıldığı moda programının ardından gerek sosyal medya paylaşımları gerek açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, yeni bir skandala imza attı. Eski yarışmacı, bu kez kimliği belirsiz bir erkekle kavga etti.

KAVGA OTELDE BAŞLADI KARAKOLDA BİTTİ

Candan ile yanındaki kimliği belirsiz erkek, Ortaköy’de birlikte gittikleri otelde kavga edince karakolluk oldu. Para yüzünden tartışan ikili, bir süre otel odasında tartıştıktan sonra; erkek arkadaşı Candan'ın telefonunu alıp odada zorla tuttuğu söylendi.

 Sosyal medya fenomeni Bahar Candan şimdi de karakolluk oldu!

"SENİ REZİL EDECEĞİM, GÖRÜRSÜN SEN"

Televole'nin haberine göre; sosyal medya fenomeninin erkek arkadaşının aralarında geçen diyalogları ses kaydı alıp "Seni rezil edeceğim, görürsün sen" dediği öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan şimdi de karakolluk oldu! ile ilgili etiketler Bahar Candan bahar candan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.