"Son olabilir" demişti! Hayko Cepkin'in yoğun konser takvimi dikkat çekti

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce 'Son konserim olabilir' diyen CHP'li sanatçı Hayko Cepkin'in yeni dönemdeki konser takvimi bir hayli dikkat çekti.

Türkiye, tarihi seçimi geride bıraktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17'nci zaferiyle sonuçlanan seçim için hummalı hazırlıklar yapıldı.

Adaylar çalışmalarını sürdürürken, seçmenler de partiler için oy çağrılarında bulundu.

Bu süreçte ünlü isimlerin tutumları ise dikkat çekti.

SON KONSER KORKUSU

Muhalif ünlüler sık sık sosyal medya hesaplarında ve konserlerinde keskin cümlelerle seçim zaferine inanarak söylemlerde bulundu. Bu isimlerden biri de şarkıcı Hayko Cepkin.

İstanbul konserine hayranlarıyla bir araya gelen Cepkin, gecenin sonunda seçime değinerek, "Son konserimiz olmamasını istiyorsanız, sandıkta ne yapacağınızı biliyorsunuzdur." ifadelerini kullandı.

Seçimden önce konser korkusu olan muhalif Hayko Cepkin'in takvimi gündem oldu

KONSER TAKVİMİ YOĞUN

28 Mayıs'ta sonuçlanan seçimlerin ardından gözler Cepkin'e çevrildi. Oy avcılığına soyunan şarkıcının yeni konser tarihleri dikkat çekti.

Yoğun bir programı bulunan Cepkin'in konser takvimi sosyal medyada gündem oldu.

 

"Son olabilir" demişti! Hayko Cepkin'in yoğun konser takvimi dikkat çekti ile ilgili etiketler Hayko Cepkin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.