Somer Sivrioğlu'ndan aşk paylaşımı! Sevgilisi Pınar Kayabaşı ile romantik karelerini paylaştı

tv8'in lezzet yarışması MasterChef'in jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu aşka geldi. 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu ile boşandıktan sonra Pınar Kayabaşı ile aşk yaşamaya başlayan 51 yaşındaki Somer Sivrioğlu, sevgilisinin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte 'MasterChef Türkiye' yarışmasında jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, sosyal medyada sevgilisi Pınar Kayabaşı ile fotoğraflarını yayınladı. Ünlü şef ve yemek programı sunucusu Somer Sivrioğlu ile 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu geçtiğimiz yıl Aralık ayında İstanbul 4. Aile Mahkemesi’nde görülen dava ile anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Ekranların büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef'in jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu evliliğini bitirme aşamadındayken aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti. Sivrioğlu, boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Pınar Kayabaşı ile romantik karelerini yayınladı.

 ''BİZ MUTLUYUZ, SEVİYORUZ...''

Somer Sivrioğlu aşkını sosyal medya hesabından paylaştı. İlişkilerini gözlerden uzakta sürdüren çift kural bozdu. Sivrioğlu sevgilisinin yeni yaşını paylaştığı fotoğraf albümüyle kutladı.

Sivrioğlu sevgilisiyle fotoğraflarını ''İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür'' notuyla Instagram hesabından yayınladı.

İşte Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi Pınar Kayabaşı ile olan paylaşımları...

İşte Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi Pınar Kayabaşı ile olan paylaşımları...

İşte Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi Pınar Kayabaşı ile olan paylaşımları...

Somer Sivrioğlu'ndan aşk paylaşımı! Sevgilisi Pınar Kayabaşı ile romantik karelerini paylaştı - Resim : 3

Somer Sivrioğlu'ndan aşk paylaşımı! Sevgilisi Pınar Kayabaşı ile romantik karelerini paylaştı - Resim : 4

İşte Somer Sivrioğlu'nun sevgilisi Pınar Kayabaşı ile olan paylaşımları...

 

Somer Sivrioğlu'ndan aşk paylaşımı! Sevgilisi Pınar Kayabaşı ile romantik karelerini paylaştı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Pınar Kayabaşı somer sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.