Somer Şef'in kaşık atma hareketi fragmana damga vurdu!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef'te final haftası öncesinde büyük heyecan yaşanıyor. Emir ve Özgül eleme oyunu oynamak için potada kaldı. Yeni bölüm fragmanına ise Somer Şef'in kaşık atması damga vurdu.

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef finaline son bir hafta kaldı. Üçüncü yarışmacının belli olacağı Masterchef'te büyük heyecan yaşanıyor. Özgül ya da Emir Masterchef'te finale adını yazdıran isim olacak.

MasterChef'te 2. finalist cumartesi akşamı belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve çeyrek final heyecanına devam eden MasterChef Türkiye'nin 26 Aralık tarihli son bölümünde Özgül, Emir ve Barbaros'un verdiği mücadele sonunda, şeflerin oylamasıyla finalist olan isim Barbaros oldu.

Şef Maksut Aşkar'ın menüsü ve diğer tabakların yapıldığı gecede, böylece şeflerden toplam 66 puan alan Barbaros, Serhat'ın yanına çıkarak finale adını yazdırdı.

Emir ve Özgül ise pazar günü eleme oyunu oynamak için potada kaldı.

Somer Şef'in kaşık atma hareketi fragmana damga vurdu!

Son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Somer Şef'in kaşık atması damga vurdu.

MasterChef'te şeflerin kaşık ve çatal atması yemeğin şeften daha iyi yapıldığı anlamına geliyor.

Somer Şef'in bu hareketi kime yaptığı ise merak konusu oldu.

Öte yandan Somer Şef daha önce aynı eylemi geçen yılın birincisi Cemre'ye de yapmıştı.

 

Somer Şef'in kaşık atma hareketi fragmana damga vurdu! ile ilgili etiketler MasterChef çeyrek final masterchef2020
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.