Soluksuz izlendi! Fi Çi final bölümü 2.fragmanı izle!

Yayın hayatına Puhu TV'de başlayan Fi'de sona gelindi. Azra Kohen'in Fi-Çi-Pi kitapları serisinden uyarlanan dizi herkes tarafından büyük bir ilgi gördü. İnternet platformunda yayınlanan dizi gerilim ve heyecan dolu sahneleri ile izleyenleri ekranları başına kilitledi. 2.sezondur büyük bir heyecan ile izlenen dizinin final bölümüne gelindi. Can ile ilgili gerçeklerin ortaya çıkması ile birlikte Duru'nun kurtulmaya çalışma çabalarını izledik. Son bölümde ise neler olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Fi Çİ final bölümü 2.fragmanı izle! Final bölümünde neler olacak? Can yakalanacak mı? Duru'ya ne olacak?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın bulunduğu Fi'de geri sayım başladı. Fi Çi 10.bölümü ile final yapacak.Gerçeklerin ortaya çıkması ile heyecan dolu anlar yaşandı. Gerilimin tırmandığı Fi'de Özge, tüm çabaları sonucunda Can'ın yaptıklarını herkesin görmesini sağladı. Can'ın polisten kaçtığı anlar ile biten son bölümü sonrasında final bölümünde neler olacağı herkes tarafından araştırıyorlar. Duru final bölümünde çalıştığı müzikalin performans zamanı geldi. Peki final bölümünde neler olacak? Can yakalanacak mı? Duru'ya ne olacak? İşte Fi Çi final bölümü 2.fragmanı izle!

cats

Fİ 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ünlü psikolog ve televizyoncu Can Manay aynı zamanda bir üniversitede psikoloji dersleri vermektedir. Manay, yeni almayı düşündüğü evin hemen yanındaki evde oturan Duru'yu görünce ona tutulur. Ama Duru'nun aşık olduğu Deniz adında bir adam vardır. Can, doktoru Eti'ye gidip bu durumu anlatınca Eti, kendisine geçmişte yaşadıklarını tekrar yaşamaması için ondan uzak durmasını söyler. Ama Manay onu dinlemez ve eve yerleşmeye karar verir Bu arada yeni tanıştığı bir gazetecinin asistanı ofisine gelir ve röportaj yapar. Röportajın sonunda Özge, ona 21 yıl önce akıl hastanesinde kaldığını söyler ve Manay bunu duyunca şaşırır. Özge'yi odasından kovduktan sonra sınıfından öğrencisi olan Bilge ödevleri bırakmaya gelir. Ama o sırada elindeki bardağı parçalayınca Bilge ona yardım eder. Daha sonra yolda giderken Manay, Bilge'ye rastlar ve onu arabaya davet eder; öğrenir ki kardeşi bir engellidir. Duru'nun evine ziyarete gidince onun bir gösteride çıkacağını öğrenir. Gösteri gecesi ona farklı olduğunu gösterebilmesi için kırmızı bir tüy hediye eder. Duru bunu takınca sevgilisi Deniz sinirlenir çünkü sahnede bütün herkesin eşit olmasını istemektedir. En sonunda Can Manay eve taşınma işlemlerine başladığında Deniz'in yanına uğrayıp ona söz verdiği hediyeyi bırakır ve arası gergin olan çiftle kahve içmeyi kabul eder.

Fi Çi final bölümü 2.fragmanı izle!

Fİ 2.BÖLÜM ÖZETİ

Deniz ve Duru hala gösteride olanlar yüzünden kavgalıdırlar ve Can Manay ise gazeteci Özge Egeli'nin kendisine yaptığı ziyaretten hoşnutsuzdur. Özge, Can Manay'ın geçmişini ortaya çıkartmaya çalışırken işten kovulmuştur. Üniversiteye sponsor olan ünlü bir şirket, Deniz'den öğrencileri ile kendi istekleri dışında bir gösteri yapmasını ister ama Deniz şartları kabul etmeyince okul sponsoru kaybeder ve herkesin beklediği yıl sonu gösterisi iptal olur.

Can Manay öğrencisi Bilge'nin para karşılığı ödev yaptığını tespit eder ve onu dekanlığa bildirmekle tehdit eder. Ancak mutluluğu ile ne yapacağının cevabını bulabilirse Bilge, bursunu ve geleceğini kurtarabilecektir. Manay'ın eski bir arkadaşı Sıla çıkagelir ve ikili birlikte olur. İkisi birlikte okulun sponsor sorununa çare ararlar ve Can Manay bu sorunu çözebileceğini söyler. Can Manay, bir tanıdığı olan Sadık'ın yanına gidip kendisi konuşarak sponsorluğu onaylayıp imzalamasını söyler ve iş hallolur. Bu arada Sadık, Manay'ın kirli geçmişini araştırma konusunda Özge'den yardım ister. Can Manay'ın ise evindeki gizli bir odada kameralar ile yan tarafındaki evi yani Duru'yu izlediği ortaya çıkar.

1

Fİ 1.SEZON FİNALİ'NDE NELER OLDU?

Eti, yıllardır kendisine eziyet çektiren babasının ölümü ile rahatlarken, Özge de Sadık'ı yaralamasının üzerinden onun yanında beklemektedir. Murat Yılmaz'ın hala kendisine aşık olduğunu öğrenen Bilge, onu reddettikten sonra ofise geçer ve öğrenir ki Can Manay, ofisi kapatma kararı almıştır ve kendisi de dahil olmak üzere herkes işsiz kalmıştır. Deniz, Can'ın yaptıkları yüzünden sanat merkezi projesinden vazgeçer ve bunu öğrenen öğrenciler, Duru'yu sorumlu tutarak ona karşı çıkarlar. Sadık, Can'ın yeni kaldığı yere gider ve onu ofisini ve programını tekrar açması için zorlar. Bilge, Can Manay'ın son mektupunu televizyonda görür ve "yoruldum" demesini duyunca, onun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünür hemen; çünkü yıllar önce annesi yorgunum dedikten sonra intihar etmiştir. Özge, yeni telefonunu alınca Furkan'ın en son gönderdiği mesajı sonunda görür ve Yıldız Kolhan'ın nasıl öldüğünü öğrenir. Duru'nun yıl sonu gösterisinde baş dansçı olmasına ekipteki herkes karşı çıkar ama Duru herkesten özür dilerse onu affedeceklerini söylerler. Duru da özür dilemeyi reddedince Deniz, Ceren'i baş dansçı yapar ve Duru duygusal bir çöküş yaşar. Özge, bütün öğrendiklerini videoya çeker ve internette paylaşır. Duru ise gösteriye çıkamayınca eve gider ve sonunda Can Manay'ın kapısını çalar. Can Manay onu "nihayet" diye karşıladıktan sonra, İkili geceyi birlikte geçirir.

OYUNCU SEÇİMİ

Can Manay karakterinin oyuncu tercihi olarak en başından beri hep Ozan Güven oldu, bir görüşmede Kohen'in iş arkadaşı Ebru, "Ozan Güven’e o kadar takmıştık ki o olsun diye her şeyi yapacaktık" dedi ama aynı zamanda eğer rolü kabul etmezse diye de iki alternatifleri olduğundan bahsetti: Cem Yılmaz ve Okan Bayülgen. Vogue Türkiye dergisinin Nisan 2017 sayısına dizinin başrol oyuncuları röportaj verdi ve Ozan Güven, rolü kabul edişini "Türkiye’deki tekel dizi kafasını biraz yıkan bir iş de olduğu için kabul ettik bir yerde" diyerek açıkladı.

Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç, kendilerine oyunculuk teklifi geldiğinde Mikonos'ta tatil yapmaktaydılar. Duru karakterini canlandıracak olan Serenay,senaryoyu bile okumadan rolü kabul ettiğini söyledi ve "bu da bir ilktir herhalde" dedi ve Özge karakterini kabul etmesi için Berrak Tüzünataç'ı ikna etti.Karakter olarak bir balerini canlandıracağı için, Sarıkaya üç ay boyunca dans dersi aldı. Tüzünataç ise Özge karakterine kendisini sokarken saçlarını kestirdi. Ayrıca derginin röportajında Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür'ü de Deniz rolünü kabul etmesi için ikna ettiğini anlattı. Bilge rolünde seçilen Büşra Develi de aynı zamanda görüşmede yer aldı.Mehmet Günsür, "Deniz’in kafasına girmek için önce onun fikirlerini anlamaya çalışmak lazım" diyerekonun beynine girmeye çalıştığını açıkladı ve saçlarını uzattı.

Ama dizinin iki tane daha ana karakteri vardır, Eti ve Sadık, bu karakterleri de Tülay Günal ve Osman Sonant oyuncularının canlandıracağı açıklandı. 7 Mart 2017 tarihinde, dizinin ilk 5 bölümünde Türk oyuncu Özge Özpirinçci'nin konuk olarak bulunacağı açıklandı. Başka bir yardımcı karakter olarak da Armağan Oğuz, dizinin kadrosuna Göksel rolünde dahil oldu.Cem Yılmaz, dördüncü bölümde kısa bir görünme yaparak konuk oyuncu oldu.İlk sezonun onuncu bölümünde ise iki yeni oyuncu kadroya dahil oldu; Özge'nin arkadaşı Işıl rolünde Sezin Akbaşoğulları ve Sadık'ın eşi Yıldız rolünde Songül Öden

Soluksuz izlendi! Fi Çi final bölümü 2.fragmanı izle! ile ilgili etiketler fi çi final bölümü 2fragmanı izle final bölümünde ne olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.