Şoke eden iddia! Çağla Şikel ile Edis Görgülü evleniyor mu? Ünlü manken, ilk kez konuştu!

Bir süredir adları aşk dedikodularına karışan güzel Manken Çağla Şikel ile ünlü Şarkıcı Edis Görgülü’nün, evleneceği ileri sürüldü. İşte herkesi şoke eden o olaya ilişkin detaylar…

Magazin gündeminin yakından takip ettiği isimlerden birisi olan ve senelerdir podyumlarda boy gösteren Çağla Şikel, son dönemlerde yalnızca yaptığı işler ve aile ilişkileri ile ön planda olmaya başladı. 2008 yılında ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile hayatını birleştiren ve evliliğinden Kuzey ve Uzay isimlerini vermiş oldukları iki evlat dünyaya getiren güzel manken, 2015 yılında boşanma kararı alarak herkesi şaşkına çevirmişti.

7 yıl süren evliliğin bir kalemde bitmesi Çağla Şikel ile Emre Altuğ’un hayranlarını oldukça üzerken eski eşlerin çocukları için halen bir arada olmaları, beraber ailecek tatile çıkabilecek seviyede bir ilişkiye sahip olmaları, bugün çiftin örnek anne baba olarak gösterilmesini sağladı. Çocukları için sık sık bir araya gelen ve arkadaş olmaktan ziyade anne baba olmalarının getirdiği sorumlulukları yerine getirdiklerini belirten eski eşler, sosyal medya kullanıcılarından takdir görmeye devam ediyor.

Boşandıktan sonra bir sevgilik anlaşması imzaladıkları ileri sürülen ve gerçekten evlenecekleri kişiye kadar çocuklarının etkilenmemesi amacı ile sevgilileri ile görüntü vermemeye söz verdikleri iddia edilen Emre Altuğ ve Çağla Şikel, gerçekten de o günden bu yana kimse ile görüntülenmedi. Her ne kadar Şikel’in ara ara birtakım kişiler ile ismi yan yana gelse de bu durumu kanıtlayan bir görüntü, magazin gündemine düşmedi.

İşi ve aile yaşantısı ile ön planda olmayı tercih eden Çağla Şikel örnek anne olarak gösterilmeye devam edilirken geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi bir haber düştü. Şikel’in, daha önce de adının aşk dedikodularına karışmış olduğu ünlü Şarkıcı Edis’ten evlilik teklifi aldığı iddia edildi. Şikel, bu iddialara ilk kez yanıt verdi.

“EDİS, ÇAĞLA ŞİKEL’E EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ” İDDİASI!

Şoke eden iddia! Çağla Şikel ile Edis Görgülü evleniyor mu? Ünlü manken, ilk kez konuştu!

Günaydın Gazetesi’nin Köşe Yazarı Bülent Cankurt, geçtiğimiz günlerde Çağla Şikel ve Edis hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atmış ve magazin gündemini karıştırmıştı. Cankurt, Edis’in Çağla Şikel ile evlenmek istediğini ve bunu sık sık dile getirdiğini ileri sürmüştü.

“BU HABERLERE GERÇEKTEN İNANIYORLAR!”

Geçtiğimiz günlerde bir AVM’de görüntülenen Çağla Şikel, Edis ile ilgili ortaya atılan iddialara ilişkin ilk kez konuştu. Şikel, şu ifadeleri kullandı: “Yok, arkadaşım Edis. Bunlar inanılmaz haberler. Bu haberlere gerçekten inanıyorlar. Sesimi çıkartmadım çünkü komik.”

Şoke eden iddia! Çağla Şikel ile Edis Görgülü evleniyor mu? Ünlü manken, ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Çağla Şıkel Edis evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.