Skandallarla gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç'a veterinerlerin açtığı dava sonuçlandı

8 yıl evli kaldığı ve geçtiğimiz aylarda boşandığı eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmeyi planladığı iddiasıyla gündemde olan 3 çocuk annesi Yağmur Sarnıç'tan bir skandal daha! Sokakta bulduğu baykuşu veterinere götüren ve klinikte olay çıkaran Sarnıç'a veterinerlerin açtığı davada karar çıktı.

3 çocuğunun babası Emre Aşık'ı öldürmeyi planladığı gerekçesiyle mahkemelik olan Yağmur Sarnıç sokakta bulduğu baykuş yüzünden başını belaya soktu.

Skandallarla gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç'a veterinerlerin açtığı dava sonuçlandı

VETERİNER KLİNİĞİNDE OLAY ÇIKARMIŞTI...

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Yağmur Sarnıç, 2018 yılında sokakta bulduğu kulaklı orman baykuşunu özel bir veteriner kliniğine götürmüştü. Tedavinin ardından baykuşu geri almak isteyen Sarnıç'a mevzuat gereği; yaban hayata ait baykuşun Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na teslim edilmesi gerektiği söylenmişti. Yağmur Sarnıç bunun üzerine olay çıkarmıştı.

 

60 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Veterinerlerin açtığı dava sonuçlandı. Mahkeme, Sarnıç'ın hakaret ettiği üç veterinere toplam 60 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.

 

NE OLMUŞTU?

2017 24 Mart günü elinde bir baykuşla veterinere gelen Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, tedavi için getirdiği baykuşun Kulaklı Orman Baykuşu olduğunu ve hayvanın tedavisinin ardından bakanlığa teslim edilmesi gerektiğini öğrenince ortalığı birbirine kattı. Kendisine yapılan açıklamadan iki gün sonra 26 Mart'ta veterinere gelen Aşık, burada tartışmaya başladı. Veterinerle kavgaya tutuşan Yağmur Aşık, genç kadını darp edince veterinerin ameliyat olma ihtimali oluşmuştu.

Skandallarla gündemden düşmeyen Yağmur Sarnıç'a veterinerlerin açtığı dava sonuçlandı ile ilgili etiketler Emre Aşık mahkeme dava Yağmur Sarnıç tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.