"Sızma ve saldırı girişimleri başarısız olan PKK, terör faaliyetlerini dijitale taşıdı"

Yeni Şafak yazarı Yahya Bostan, bu haftaki köşesinde sızma ve saldırı girişimleri başarısız olan PKK'nın yeni terör faaliyetleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak yazarı Yahya Bostan bugünkü köşesinde Türkiye'nin asrın felaketiyle mücadelesi sırasında hain PKK'nın terör faaliyetleri ile ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı. 

"Türkiye afetle mücadele ederken; Teröristlerin sınırdan sızma girişimi engellendi, Suriye’de nokta operasyon yapıldı." diyen Bostan, "Sızma ve saldırı girişimleri başarısız olan PKK, terör faaliyetlerini dijital alana taşıdı." ifadelerini kullandı. 

İşte Bostan'ın yazısınının bir bölümü: 

"Güvenlik bürokrasisindeki kaynaklarım sınır güvenliğinde bir zafiyet olmadığını gören terör örgütünün tüm gücünü sosyal medyada gerçekleştirilen dezenformasyon faaliyetlerine ayırdığını belirtiyor. Buna göre terör örgütü, kirli bilgi, sansasyonel iddia ve dezenformasyonu gündeme taşıyarak, sahte hesaplar üzerinden bu iddiaları yayarak toplumsal barışı bozmaya, yardım faaliyetlerini aksatmaya, devlet-toplum ilişkisini zedelemeye çalışıyor.

Üstelik bunu FETÖ ile işbirliği içerisinde yapmaya çalışıyorlar. 2015 sonrası dönemde, Hendek Olayları sırasında, iki terör örgütünün işbirliği yaptığı, FETÖ’nün devlet içindeki yapılanması vasıtasıyla PKK’ya bazı kritik noktalarda istihbarat sağladığı, bu yüzden operasyonların zarar gördüğü, hatta bazı asker ve polislerin bu yüzden şehit düştüğü o günlerde çok konuşulmuştu. Benzer işbirliği bu kez afet üzerinden dezenformasyon üretilerek yapılıyor."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

 

"Sızma ve saldırı girişimleri başarısız olan PKK, terör faaliyetlerini dijitale taşıdı" ile ilgili etiketler PKK deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.