Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: Hedef olursa tabii ki devam ederim...

Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımının Galatasaray’a 2-0 yenildiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Çalımbay, bu sezon bireysel hatalardan çok gol yediklerine dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından maçın değerlendirmesini yaptı.

''İYİ BİR ŞEKİLDE AYRILMAYI İSTERDİK BURADAN''

"Eksiklerimiz çoktu, onu söyleyemeye gerek yok. 7 arkadaşımız sarı kart sınırındaydı, çoğunu oynatmadık. Hakan ile Max'ı oynattık. Onları da hemen çıkardık. Fenerbahçe ile kupa maçımız var. Orada hepsini oynatmak istiyoruz. İyi bir şekilde ayrılmayı isterdik buradan. Bu sezon bireysel ve bariz hatalardan çok gol yedik. Özellikle 2. golü yememeliydik. Böyle olunca üzülüyorsunuz. Eğer Avrupa'ya gitmeseydik, belki ligde 5. veya 6.'ydık. Tabii ki bunlara da katlanacağız. Avrupa'da temsil etmemiz iyiydi. Kalan 2 maç ve Fenerbahçe maçına tam kadro çıkacağız, inşallah iyi bir şekilde bitireceğiz."

"HEDEF OLURSA TABİİ Kİ DEVAM EDERİM''

Takımdaki geleceğiyle ilgili gelen bir soruya, tecrübeli teknik adam şöyle cevap verdi:

"Kendim Sivaslıyım. Çalıştığım süre içerisinde Sivas'a çok güzel şeyler de yaptım. Eğer ortam iyi olursa, hedef olursa tabii ki devam ederim. Hedef olmazsa, istediğim şeyler olmazsa devam etmek doğru olmaz".

 

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: Hedef olursa tabii ki devam ederim... ile ilgili etiketler Galatasaray Sivasspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.