Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Puan ve puanlara ihtiyacımız var...

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, puan ve puanlara ihtiyaçları oldukları bir maçta iyi bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maç öncesi puan ve puanlara ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bu maçta da bunu gerçekleştirmek istediklerini anlatan Çalımbay, "Aradan sonra, haftalardır hep deplasmanda oynadık. Bir kere içerde evimizde oynadık. Alanyaspor karşısında iyi bir galibiyet aldık. Maçın başından sonuna kadar oyun disiplini bozmadan düzenli şekilde oynadık. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadık. Güzel bir galibiyet aldık." dedi.

''MART'TA ÇOK ÖNEMLI BİR AVRUPA MAÇIMIZ VAR''

Çalımbay, bugün sadece bir maç kazandıklarını belirterek, önlerinde daha çok maç olduğunu kaydetti. Ligde daha iyi duruma geleceklerini dile getiren Çalımbay, "Çünkü gelmemiz gerekiyor. Mart'ta çok önemli bir Avrupa maçımız var. Türkiye kupası da var. Ligde ne kadar iyi olursak öteki maçlara da daha hazır oluruz." diye konuştu.

Çalımbay, maçın başından sonuna kadar güzel bir oyunla iyi bir galibiyet aldıklarını sözlerine ekleyerek takımını tebrik etti.

 

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Alanyaspor galibiyeti sonrası konuştu: Puan ve puanlara ihtiyacımız var... ile ilgili etiketler Alanyaspor Sivasspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Rıza Çalımbay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.