Sipariş anketçisi iş başında… Ekrem İmamoğlu’nu yeniden adaylık potasına sokmaya çalışan lobi sıkı çalışıyor

MetroPOLL Araştırma şirketinin sahibi Özer Sencar’ın millet ittifakı için yaptığı son anket çalışması yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Sencar’a göre Mansur Yavaş anketlerde birinci çıksa da seçimde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan karşısında çok kolay kaybedecek.

Sencer aynen şöyle diyor:

“Mansur Yavaş, Erdoğan’ın karşısına çıkarsa, Erdoğan onu çok kısa bir sürede perişan eder. Devletin tüm arşivleri Erdoğan’ın emrinde.”

Sencar’a göre bu seçimi HDP’siz de kazanabileceklerine inanan İYİ Parti hayal görüyor.

Gazeteci Ruşen Çakır’a konuşan Sencer, ‘HDP aday çıkarırsa seçim ikinci tura kalır’ görüşünde.

İYİ Partililerin HDP’ye yönelik tutumlarını ve “Aynı masada olmayız” söylemlerini ‘siyasi facia’ olarak nitelendiren Sencar’a göre  HDP’nin desteklemediği bir adayın ne birinci turda ne de ikinci turda kazanma şansın yok.

Mansur Yavaş’ın henüz Erdoğan’ın karşısına çıkmadığı için yıpranmadığını belirten Sencar, hem iktidarın hem de muhalefetin korunaklı bölgesinde olduğu için yüksek potansiyelli gözüktüğünü ve Erdoğan’a karşı haftalar için de geride kalacagı görüşünde.

Özer Sencar Kılıçdaroğlu bizim raporlarımızı biliyor ama gereğini yapmıyor mealinde de cümleler kurdu.

Bütün bu açıklamaların alt metni belli.

Millet ittifakı Ekrem Imamoğlu’nun adaylığını yeniden gündeme alsın.
Adı sipariş anketçisine çıkan Sencar, bu açıklamalarıyla İmamoğlu’nun önünü yeniden açmaya çalışıyor.

Belli ki İmamoğlu lobisi boş durmuyor.

Sipariş anketçisi iş başında… Ekrem İmamoğlu’nu yeniden adaylık potasına sokmaya çalışan lobi sıkı çalışıyor ile ilgili etiketler Anket Ekrem İmamoğlu özer sencar metropoll
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.