Sinsi bir oyun mu planlanıyor? İşte Edirne ve Samsun’daki provokasyonların perde arkası!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Samsun'da Atatürk heykeline, Edirne'de Adalet Anıtı'na eşzamanlı provokasyon girişimlerini, HDP'li milletvekil Semra Güzel'in Metina kampındaki görüntüleri ile Güzel'in Meclis kadrosundaki danışmanı Kenan Canpolat'ın yurt dışına kaçışını, CHP'li Aykut Erdoğdu'nun Şırnak'ta hudut karakoluna yapılan terör saldırısında şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan'a ilişkin açıklamasını, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı'nın PKK'ya karşı düzenlenen Kış Kartalı Harekatı'na yönelik 'soykırım' sözlerini, Rusya ile Ukrayna krizinde ABD'nin yeni hamlesini ele aldı.

"GERİCİLER' DEYİP BİRİLERİ BİR YERLERE YÖNLENDİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR. AYNI KUVVET YARIN ÖBÜR GÜN FARKLI DİNİ DEĞERLERİMİZE DE SALDIRIR"

Ceyhun Bozkurt, "Burada çok büyük bir provokasyon var. Uyuşturucudan sabıkası olduğu yönünde iddialar var. Birileri dini değerler üzerinden harekete geçiyor. İktidar ile muhalefet gerilimini sokaklara indirgemenin önemli noktalarından biri Atatürk'e saldırıdır. Tam İngiliz meselesi, emperyalizm, Ukrayna, Karadeniz, PKK, İdlib tartışılırken tam da bu dönemde Samsun'da yaşanıyor. Belki de birileri uyuşturucudan kafaları bulanan bu kişilere 200 TL verip gidip heykele halat bağla demiş olabilir. O anıtı koruyan insanlarımıza laf söylenmemeli. Siyaset olarak bakılmamalı, devletin temeline saldırılıyor. El ele vererek vatana, millete dil uzatanın dilini keseriz mesajını vereceğiz. 'Gericiler' deyip birileri bir yerlere yönlendirilmeye çalışılıyor. Aynı kuvvet yarın öbür gün farklı dini değerlerimize de saldırır. 'Hedef Erdoğan' diyorlar ama esas saldırı hedefi Erdoğan nezdinde Türkiye Cumhuriyeti'nin milli politikalarıdır.

"METİNA, ORAYI TUTAN GARA KAMPINA DA GÜVENLİK SAĞLAR, STRATEJİK BİR YERDİR. BU ÇOK TEHLİKELİ"

Bu kamp örgütün silahlı militanları Türkiye'ye sevk edip eylemlerini gerçekleştirdiği en önemli nokta. Metina kampı orayı tutan Gara kampınına da güvenlik sağlar, stratejik bir yerdir. Bu çok tehlikeli. Bu kişi Irak'ın kuzeyine gidip gelmiş ve bazı terör operasyonlarında gözaltına alınmış.  Güzel'in danışmanı Meclis'e şoför kadrosundan danışman olarak sokulmuş. Canpolat bilgi aktarsa bağlantılar çorap söküğü gibi gelir. Canpolat'ın yurt dışına böyle bir dönemde gitmesi kafamızda soru işaretleri yaratıyor. Bora'nın Metina'daki görevi telsiz sorumlusu. Eylem yapan militanlarla Irak'ın kuzeyi Metina arasındaki iletişimi sağlayan terörist. Bora mı Güzel'i örgüte müzahir yaptı, yoksa Güzel mi Bora'yı örgütle irtibatlandırdı? Bu soru aydınlatılırsa yeni bilgiler çıkar.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ 'SOYKIRIM' YAPMAZ, KATİLLERE HADLERİNİ BİLDİRİR"

Seyit Rıza denen teröristle helalleşen zihniyetin getireceği bu durumdur. Şehitle helalleşmiyor, HDP'ye güzelleme yapıyor. HDP ve PKK'lıların jargonunu oturtmaya çalışıyor. Türkiye Cumhuriyeti 'soykırım' yapmaz, katillere hadlerini bildirir.

"TÜRKİYE - RUSYA - UKRAYNA ARASINDAKİ ZEMİN, KARADENİZ'DE DİĞER DİNAMİKLERİ DE HAREKETE GEÇİRİR"

Rusya Batı'nın tuzağına düşerse bu kaos oluşturur, hepimize zarar verir. Türkiye-Rusya-Ukrayna arasındaki zemin, Karadeniz'de diğer dinamikleri de harekete geçirir." şeklinde aktardı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Sinsi bir oyun mu planlanıyor? İşte Edirne ve Samsun’daki provokasyonların perde arkası! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Samsun Edirne Mustafa Kemal Atatürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.