Sinan Oğan'dan dikkat çeken paylaşım! Kimi destekleyecek?

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda ATA İttifakı’nın aday olarak gösterdiği Sinan Oğan'ın kararını duyuracağı saat belli oldu. Oğan karar öncesi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turunda kime destek vereceği merak edilen ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün saat 17.00'de Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. Sinan Oğan karar öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

KARAR ÖNCESİ SİNAN OĞAN'DAN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sinan Oğan, ''Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu ile ilgili tutumumuzu yarın saat 17.00’da düzenleyeceğimiz bir basın toplantısı ile açıklayacağız. Yaptığımız istişarelerin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yarınki görüşmeler ve istişareler de tamamlandığında artık kararımızı netleştirip, bunu Türk milletinin aziz evlatları ile paylaşmış olacağız. Kararımızı herhangi bir saikle değil, Türk milletinin geleceği, ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile istikrarının önemli olacağını, ayrıca meselelere farklı beklentiler ile değil, ilkeler bazında baktığımızın da bilinmesini isteriz.'' ifadelerini kullandı.

Sinan Oğan'dan dikkat çeken paylaşım! Kimi destekleyecek? ile ilgili etiketler Sinan Oğan 2023 Seçimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.