Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın tercihleri seçim sonucunu nasıl etkiler?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 28 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala ittifakta yeniden dağıtılan kartları masayı yatırdı.

Sinan Oğan ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın ittifak kararlarının süreci nasıl etkileyeceği yönündeki çarpıcı analizler 'Haberin Olsun' canlı yayınında tartışıldı.

''BU İŞ ÇETREFİLLİ BİR HALE GİRİYOR. KILIÇDAROĞLU İLE ÖZDAĞ'IN İŞİ ÇOK ZOR''

Ceyhun Bozkurt, ''Görüşmenin detaylarını gizli tutuyorlar. Özdağ-Kılıçdaroğlu anlaşmasına 6'lı masaya oturanlar ve dışarıdaki destekçileri tarafından destek verilmediği yönünde.  Kılıçdaroğlu'nun şu an işi çok zor. Bir tarafta Özdağ'ın talepleri, diğer yanda HDP, Gelecek Partisi, Deva ve CHP'nin içindeki belli isimler karşı çıkabilir. Bu iş çetrefilli bir hale giriyor. Özdağ'ın da işi kolay değil. Kılıçdaroğlu ile bazı anlaşmazlıklar var. Özdağ Kılıçdaroğlu'na bir meyil vermek istiyor ama Kılıçdaroğlu 13 yıllık bir yatırımı bir haftada oy almak için çöpe atmaz. Destekçileri desteği keser.

''SEÇİMİN GALİBİ TAYYİP ERDOĞAN'DIR''

Sadece birinci turda oy veren seçmenlerle birlikte Cumhur İttifakı'nın ikinci turda seçimi kazanacağını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu Özdağ ile protokol imzalamaz ise sandığa gitmeyen seçmenin yüzde 70'inin ikinci turda Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini düşünüyorum. Seçimin galibi Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan, 2,5 seçmenin savunduğu birçok şeyi uyguladı. 'Özerklik' diyenin, PKK terör örgütüyle müzakere yapanların yanına mı gideceksiniz?’’ ifadelerini kullandı.

 Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın tercihleri seçim sonucunu nasıl etkiler? ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Sinan Oğan Cumhur İttifakı AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Zafer Partisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.