Sinan Akçıl ile oyuncu Müjde Uzman aşk mı yaşıyor?

Sinan Akçıl, önceki gün Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularından Müjde Uzman ile baş başa yemek yedi. Mekan çıkışı "Müjde Hanım ile ilişkiniz var mı?" sorusuna yanıt veren Sinan Akçıl'ın sözleri 'aralık kapı bıraktı' şeklinde yorumlandı.

Sinan Akçıl önceki gün bir mekanda oyuncu Müjde Uzman ile baş başa yemek yedi. Akçıl, "Müjde Hanım ile bir beraberlik mi var?" sorusuna "Bizim çok iyi arkadaşlığımız var. Çok eskiden tanışıyoruz. Müzikle ilgili ortak paylaşımlarımız oluyor. Bizi böyle görebilirsiniz, ama şu anda adını koyacağımız bir durum yok" diye yanıt verdi.

Akçıl'ın bu sözleri 'aşka açık kapı bıraktı' şekilnde yorumlandı. Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i olarak ekranlarda boy gösteren Müjde Uzman uzun yıllardır Oğuzhan Uğur ile bir dargın bir barışık aşk yaşıyordu. Daha önce Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan Sinan Akçıl'ın adı ise son olarak Aleyna Kalaycıoğlu ile anılmıştı.

Sinan Akçıl ile oyuncu Müjde Uzman aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Müjde Uzman
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.