Sigoş sahibi Onur Dilbaz kimdir? Jokey Gökhan Kocakaya kimdir?

96. Gazi Koşusu 3 yaşlı İngiliz safkanlarından Sigoş, yarış severler tarafından yakından takip edilmektedir. Onur Dilbaz’ın sahibi olduğu Sigoş, jokey Gökhan Kocakaya ile start alacaktır. Peki, Onur Dilbaz kimdir?

96.Gazi Koşusu safkanlarından Sigoş, şimdiden yarış severler tarafından yakından incelenmekle birlikte koşuları da takip edilmektedir. At yarışçılığının derbisi olarak nitelendirilen Gazi Koşusu’da yer alacak Sigoş adlı safkana binecek olan jokey Gökhan Kocakaya’dır.

Onur Dilbaz'ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Sigoş, 18 Mayıs 2021 tarihinde Ankara'da birincilik elde ettiği Royal Abjar Koşusu (Şartlı-1) ile birlikte kariyerine ilk adımı attı. Bu mücadelenin ardından 8'i Açık koşu olmak üzere toplam 9 mücadelede İbrahim Bekiroğulları'nın antrene ettiği safkan, Çaldıran (G1) ve Preveze (A3) Koşularında Gökhan Kocakaya ile galibiyet elde etme başarısı gösterdi.

Sigoş sahibi Onur Dilbaz kimdir? Jokey Gökhan Kocakaya kimdir?

Onur Dilbaz Kimdir?

93. Gazi Koşusu’nu kazanan Kuzey Kafkasyalı’nın sahibi olan Onur Dilbaz, 42 yaşında ve çocukluğundan bu yana sahalarda ustaların yanlış ve doğrularını görerek, kendi doğrularını bulmanın peşinde olan bir yarış severdir.

Gökhan Kocakaya Kimdir?

1987 yılında Adana’da dünyaya gelen Gökhan Kocakaya, yarış hayatına 2006 senesinde apranti olarak başladı. Henüz 22 yaşında hem Gazi Koşusu‘nu hem de Başbakanlık Kupası zaferlerini yaşadı.

2022 senesinde 424 kez at binen Kocakaya, bu yarışlarda 113 birincilik ve 86 ikincilik elde etti.

 

Sigoş sahibi Onur Dilbaz kimdir? Jokey Gökhan Kocakaya kimdir? ile ilgili etiketler Sigoş Onur Dilbaz Gökhan Kocakaya gazi koşusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.