SGK'dan prim borcu yazısı alana, Garanti BBVA'dan nakit desteği verilecek! Dakikalar içerisinde emekli olabilirsiniz!

Sigorta giriş tarihi itibari ile EYT yasası kapsamında olan ancak prim borcu sebebi ile emeklilik dilekçesini dolduramayan tüm vatandaşlara, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. EYT’lilerin prim borçlarını üstleneceğini duyuran özel banka, başvurulara açık olan kredi kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Emeklilik sisteminde yapılan köklü değişiklikler, enflasyon üst maaş zamları, en düşük emekli maaşına yapılan iyileştirmeler ve daha pek çok önemli gelişme, son günlerde gündemden düşmemeye başladı. Vatandaşların daha rahat bir emeklilik dönemi geçirebilmeleri adına yeni modeller üzerinde de çalışılmaya başlanmış olduğu yetkililer tarafından duyurulurken EYT yasası kapsamında olan milyonlarca vatandaş için ilk maaş dönemi resmen başladı.

3- 31 Mart tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Kurumu’na emeklilik dilekçelerini teslim eden milyonlarca EYT’li, 14 Nisan tarihi itibari ile ilk emekli maaşlarını çekmeye başladı. Senelerdir hasret çektikleri emeklilik hayallerine kavuşan EYT’liler ilk ödemelerinin tadını çıkarırlarken sigorta giriş tarihleri itibari ile yasa kapsamında olan ancak prim borçları sebebi ile emeklilik başvurusunda bulunamayan milyonlarca vatandaş da bir çıkar yol aramaya başladı.

EYT yasası kapsamında belirtilmiş olan sigortalılık süresi ve sigorta giriş tarihi şartlarını sağlayan ancak çeşitli sebeplerden ötürü oluşmuş olan prim borçları sebebi ile emeklilik haklarına kavuşamayan vatandaşlara, Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi. Mevcut emekliler için düzenlemiş olduğu kredi kampanyasına benzer bir kredi paketi daha oluşturduğunu belirten Garanti BBVA, yeni kredi paketinin yalnızca EYT kapsamında olan vatandaşların başvurularına açık olduğunu ifade etti.

GARANTİ BBVA’DAN EYT’LİLERE PRİM DESTEĞİ GELDİ!

SGK'dan prim borcu yazısı alana, Garanti BBVA'dan nakit desteği verilecek! Dakikalar içerisinde emekli olabilirsiniz!

Promosyon ve kredi kampanyalarının ardından bir de EYT yasa kapsamında olan ancak prim borcu olduğu için emekli olamayan vatandaşlar için yeni bir kampanya geliştiren Garanti BBVA, söz konusu kampanya aracılığı ile EYT’lilerin prim borçlarını üsteleneceğini belirtti. Kampanyadan yararlanmak isteyen EYT’lilerin SGK’dan aldıkları prim borcu yazısını ibraz etmeleri gerektiğini belirten özel banka, başvuruları şubeleri aracılığı ile kabul ettiğini ifade etti.

GARANTİ BBVA EYT’Lİ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Garanti BBVA, yüzde 1,74 başlangıç faizi ile duyurmuş olduğu EYT’li kredisinden 12 ay vade karşılığında 75 bin TL’lik prim desteği almak isteyen vatandaşların, aylık olarak 7.168,41 TL’lik taksit ödemesinden sorumlu tutulacaklarını ifade etti.

SGK'dan prim borcu yazısı alana, Garanti BBVA'dan nakit desteği verilecek! Dakikalar içerisinde emekli olabilirsiniz! ile ilgili etiketler SGK EYT Garanti BBVA
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.