Şeyma Subaşı dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi...

Acun Ilıcalı'ın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia ile önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bir dövmeciden çıkarken görüntülenen Subaşı, koluna dövme yaptırdı.

Snob Magazin'in haberine göre; Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık üç aydır ayrı kaldığı kızı Melisa'nın isminin geçtiği dövmeyi koluna yaptıran Şeyma Subaşı, "Benim için çok anlamlı bir dövme oldu" dedi.

Şeyma Subaşı, sosyal medya üzerinden kendisine sürekli tepki gösteren şarkıcı Demet Akalın hakkında ise "Yok, yok konuşmayacağım. Hiç konuşmadım bu zamana kadar" diyerek polemiğe girmekten kaçındı.

Şeyma Subaşı dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi...

Şeyma Subaşı koluna dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi... Şeyma Subaşı, yakın zamanda yeni projeleriyle sevenlerinin karşısına çıkacağını da söyledi. Şeyma Subaşı koluna dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi...

Şeyma Subaşı dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi... - Resim : 2

 

 

Şeyma Subaşı dövme yaptırdı! İşte yeni dövmesi... ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Guido Senia Dövme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.