Seyirciler kızgın: Dizilerin yeni bölümleri neden çıkmıyor?

Cuma akşamı ekrana gelmesi planlan birçok dizi ani kararlarla iptal edildi. Peki dizilerin yeni bölümleri neden çıkmıyor? Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü niye yayınlanmadı? İşte yayınlanmayan diziler hakkında gelen açıklamalar...

Yeni bölümleri yayınlanacak Kızılcık Şerbeti gibi bir çok beklenen dizi bu akşam ekranlara gelmedi. Peki dizilerin yeni bölümleri neden çıkmıyor? İşte detaylar...

Yeni bölümleri ekrana gelmesi planlanan birçok dizi bu akşam ekranlarda yoktu. TRT1, Kanal D, Star ve ATV'nin saat 22.00’de ortak olarak sunduğu “Cumhurbaşkanı Özel Yayını”nın yer alması dizilerin tekrar yapmasına neden oldu.

Seyirciler kızgın: Dizilerin yeni bölümleri neden çıkmıyor?

Bir türlü yayınlanamayan Yalı Çapkını'nın yeni bölümü, seyirciler arasında tepki çekmesine neden oldu. Yalı Çapkını seyircileri haftalardır Seyran ile Ferit’in boşanıp boşanmadığını öğrenememesi Twitter'a taşındı ve kullanıcılar “#StarTvYeniBölümüYayınla” etiketi altında binlerce tweet attı.

Seyirciler kızgın: Dizilerin yeni bölümleri neden çıkmıyor? ile ilgili etiketler dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.