Şevval Sam fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı!

2018 yılından beri ekranda olan 'Yasak Elma' dizisinin yıldızları tatile çıktı. Tatilin keyfini çıkaran Şevval Sam, rol arkadaşı Eda Ece'nin çektiği bikinili karesini #48 notuyla paylaştı. Ünlü oyuncu fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.

Yasak Elma dizisinden 'Ender' karakterine başarıyla hayat veren Şevval Sam, tatil sezonunu rol arkadaşlarıyla Akdeniz'in maviliklerinde soluğu aldı.

Kız kıza tatilin keyfini çıkaran dizinin yıldızları, haftalık kiralama bedeli 10 bin euro (yaklaşık 105 bin TL) olan Arma isimli lüks gulet mavi tura çıktı.

Şevval Sam fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı!

GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTTI

"Altın kızlar" eğlenceli anlarını da bolca paylaştılar sosyal medya hesaplarından.

Formda görüntüsüyle dikkatleri üzerine toplayan 48 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam bikinili pozuyla genç kızları adeta kıskandırdı.

 Şevval Sam fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı! - Resim : 2

 

 

 

Şevval Sam fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı! ile ilgili etiketler Şevval Sam Yasak Elma Eda Ece
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.