Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajı! 2022 Sevgiliye Romantik 24 Kasım Tebrik Sözleri

Sevgiliye öğretmenler günü mesajı, 24 Kasım tarihinde kutlanacak. Sizde bu özel günde sevgilinize onu asla unutmadığınızı göstererek öğretmenler günü mesajı gönderebilirsiniz. İşte, sevgiliye 24 Kasım tebrik sözleri ve mesajları…

Sevgiliye öğretmenler günü mesajı, 24 Kasım tarihinde bir kez daha kutlanacak. Sizlerde bu özel günde onu asla unutmadığınızı göstererek sevgiliye öğretmenler günü mesajı gönderebilirsiniz. 24 Kasım ilk günü ve sabahında sevgiliye gönderilecek bir öğretmen günü tebrik mesajı ile onun kalbinin bir kez daha kazanın.

Türkiye’de her sene 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen olduğu 24 Kasım günü, 1981 Atatürk Yılı'nda Kenan Evren tarafından Öğretmenler Günü olarak ilan edilmiştir.

SEVGİLİYE ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

✔️ Canım sevgilim, öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım. İyi ki varsın.

✔️ Senin gibi bir insanı sevmek hayatın en güzel anlamı. İyi ki benim sevgilimsin. Öğretmenler günün kutlu olsun herşeyim.

✔️ Öğretmenler bir mum gibidir çevresindekileri aydınlatarak onları doğru yola iterler. Sende sevgilim alev gibisin beni aydınlığın ile büyüledin.

✔️ Biricik sevgilim öğretmenlik döneminin ilk senesini en içten dileklerimle kutlarım.

✔️ Okulda ilim ve irfan öğreten sevgilim. Seninle birlikte öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajı! 2022 Sevgiliye Romantik 24 Kasım Tebrik Sözleri

✔️ Canım sevgilim öğretmenler günün kutlu olsun. Hayatta her şeyin güzellikle, mutlulukla geçmesi dileğiyle.

✔️ Sevgilim öğretmenliğini bir melek gibi yerine getiriyorsun. Sadece bana değil tüm öğrencilerine sevginin ne olduğunu öğrettin.

✔️ Sevincim ve mutluluğum hep seninle birlikte olacaktır. Öğretmenler gününde gelecek ve neşem sana aittir.

✔️ Öğretmenler bir bahçıvana benzetilir, bahçesinde bulunan gülleri kırpar onların bakımı ile ilgilenir tıpkı okulda öğrencileri yetiştirmeleri gibidir. Öğretmenler günün kutlu olsun sevgilim.

✔️ Öğretmenler altın kelebeklere benzerler gittikleri yerlere tozlarını serperek geleceği parlak insanlar yetiştirir. Öğretmenler gününü tüm kalbimle kutlarım biricik sevgilim.

✔️ Öğretmen 1 can değil 100 candır. Sen de benim sonsuz canımsın. Öğretmenler günün kutlu olsun bitanem.

✔️ İyikilerim oldu benim çünkü bana keşke dedirtmeyen bir centilmen sevgilim var bu hayatta. 24 Kasım öğretmenler günün kutlu olsun sevdiğim.

✔️ Sonra sen geldin bir iken iki olduk biz olduk. Sevgiliydik can yoldaşı olduk. Şimdi aynı hayatı yaşıyoruz aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu özle gününde yanında olmak boynuna sarılmak isterdim. Bitanem öğretmenler günün kutlu olsun.

Sevgiliye Öğretmenler Günü Mesajı! 2022 Sevgiliye Romantik 24 Kasım Tebrik Sözleri ile ilgili etiketler Öğretmenler Günü 24 Kasım Sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.