Sevgilimin aldattığını nasıl anlarım? Eşim beni aldatıyor mu?

İkili ilişkilerde en önemli unsur güvendir. Aldatma eylemi ise, bir ilişkinin noktalanmasını sağlayan en önemli unsurlar arasında yer alıyor. Hayatındaki insanın kendisini aldattığından şüphelenenler, "Sevgilimin beni aldattığını nasıl anlarım?" sorusunun cevabını büyük bir merakla araştırıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Sevgilinizin sizi aldattığını anlamanız için cinsellik sırasında başka birinin ismini söylemesi ya da onu başka biriyle yakalamanız gerekmiyor. Kıyafetlerinde saç teli veya hem cinsiniz parfüm kokusunu bulamamanız da aldatılmadığınız anlamına gelmiyor. Peki, sevgiliniz tarafından aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Ayrıntılar haberimizde... 

Sevgilimin aldattığını nasıl anlarım? Eşim beni aldatıyor mu?

SEVGİLİMİN ALDATTIĞINI NASIL ANLARIM?

Görünümüne eskisinden daha fazla dikkat etmesi

Ne giydiğine, nasıl koktuğuna, saçına veya modaya daha önce hiç önem vermeyen sevgiliniz bir anda daha iyi görünmek için sabahın köründe kalkmaya, kendine aşırı bakmaya ve kendine sürekli yeni şeyler almaya başladıysa dikkatli olmanızı öneririm. Pek çok aldatan, birlikte olduğu yeni kişiye daha iyi görünmek için uğraşır. Ama unutmayın bu tek başına yeterli bir işaret de değildir. Çünkü sevgiliniz ufak çaplı bir orta yaş bunalımı geçiriyor da olabilir. Ya da daha iyi görünmeye çalıştığı kişi siz olabilirsiniz. O yüzden dikkatli olun. Bir insanın kendine iyi bakmak istemesinde yanlış hiçbir şey yok. Ama bu değişim bir gecede gerçekleştiyse de tehlike çanları çalabilir!

İnternete duyduğu ilginin artması

Facebook’tan nefret eden, Twitter’ı saçma bulan, maillerini evden asla kontrol etmeyen sevgiliniz birden internet manyağı olduysa durum biraz vahim demektir. Siz ona yıllarca sosyal medyada ne bulduğunuzu anlatamamışken o bir anda tanıdığınız, tanımadığınız birçok insanın fotoğraf ve durumlarına yorum yapmaya başlayan birine döndüyse maalesef ki bu işte bir iş olabilir. 

Cep telefonu alışkanlıklarının değişmesi

Gizli ve uzun telefon konuşmaları, telefonunun sürekli sessizde ve yüzü yere dönük durması, aniden eklenen ve değişen şifreler, çalan telefonlara sizin yanınızda cevap vermek istememesi ve telefon çaldığında heyecanlanması teker teker kötü işaretler.

Evden uzak geçen gecelerin sıklaşması

Gerek işi, gerek arkadaşları, gerekse ailesini bahane ederek eskiden yapmadığı kadar çok eve geç geliyorsa her ne kadar hepsi için geçerli bir sebebi de olsa şüphelenmekte haklısınız.

Her zamanki cinsel isteklerinin bir anda yok olması

Normalde her fırsatta sizi cinsellij için sıkıştıran sevgiliniz artık siz isteseniz bile uzak duruyor, yorgun olduğu gibi bahaneler uyduruyorsa ortada bir sorun olabilir.

Kaynak: Posta-Sabanur Kıraç

Sevgilimin aldattığını nasıl anlarım? Eşim beni aldatıyor mu? ile ilgili etiketler Aldatma Aşk İhanet ilişki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.