Serkan Ramanlı kimdir? Serkan Ramanlı TBMM metni için ne dedi?

TBMM yemin metni konusunda açıklamalarıyla dikkat çeken HÜDA-PAR Milletvekili merak konusu oldu. Bu çerçevede 'Serkan Ramanlı kimdir?' sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Serkan Ramanlı kimdir? Serkan Ramanlı TBMM metni için ne dedi? İşte detaylar...

TBMM yemin metnine karşı "Doğru bir metin olduğunu düşünmüyoruz. Yemin metni değişmeli." diyen HÜDA-PAR Milletvekili merak konusunda oldu. Bu çerçevede 'Serkan Ramanlı kimdir?' sorusu bir çok kullanıcı tarafından araştırılıyor. Peki Serkan Ramanlı kimdir? Serkan Ramanlı TBMM metni için ne dedi? İşte detaylar...

SERKAN RAMANLI KİMDİR?

İstanbul'dan AK Parti listesinden HÜDA-PAR Milletvekili adayı olup seçilen Serkan Ramanlı bir avukat ve partisinin Genel Başkan Yardımcısıdır. Batman'da doğan Serkan Ramanlı liseye kadar eğitimini memleketinde tamamlamıştır. Daha sonrasında Van, 100. Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Serkan Ramanlı, Batman Barosuna kayıtlı bir avukattır. Ayrıca iyi düzeyde Arapça, Kürtçe, Türkçe ve İngilizce bildiği söylenmektedir.

Serkan Ramanlı kimdir? Serkan Ramanlı TBMM metni için ne dedi?

SERKAN RAMANLI TBMM METNİ İÇİN NE DEDİ?

Serkan Ramanlı bir oturum sırasında “Meclis yemin metninin doğru bir metin olduğunu düşünmüyoruz. Yemin metni değişmeli.” sözleriyle sosyal medyada tepki topladı.

Serkan Ramanlı kimdir? Serkan Ramanlı TBMM metni için ne dedi? ile ilgili etiketler HÜDAPAR TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.