Sergen Deveci öldü mü? Youtuber Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl?

Ünlü Youtuber Sergen Deveci, Amasya’da yaşanan trafik kazasında yararlılar arasında yer aldı. Son sağlık durumu merak edilen Sergen Deveci’nin tedavisinin devam ettiği belirtildi. Peki, Sercan Deveci öldü mü? İşte detaylar…

Youtuber olan Baş Belası tiyatro oyunu için Amasya’ya doğru hareket eden minibüsün içerisinde yer alan Youtuber Sergen Deveci’nin sağlık durumu oldukça merak ediliyor.

Serkan Deveci Sağlık Durumu Nasıl?

Amasya’da meydana gelen olayda Baş Belası tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs ile TIR çarpıştı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın hayatını kaybettiği kazada 8 oyuncu da yaralandı.

Kazada yaralananlar arasında yer alan Sergen Deveci’nin tedavisi hastanede devam ediyor. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sergen Deveci Kimdir?

2 Ekim 1991 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Sergen Deveci, Kocaeli Şehir Tiyatrosu‘nda eğitim aldı. Facebook, İnstagram ve Youtube gibi platformlarda yayınladığı kısa skeçler ile adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Sergen Deveci öldü mü? Youtuber Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl?

A-Normal adlı tiyatro oyununda sahne alan genç youtuber, kamera karşısına ilk kez Blu TV’de dizi severler ile buluşan “Bonkis” isimli dizi ile çıktı. Aynı zamanda kendisinin sunduğu Daniska Show isimli bir de program yapmaktadır. Daniska Show isimli programa Burak Yörük, Melis İşiten, Kubilay Aka ve Aslı Bekiroğlu gibi isimler konuk olarak katıldı.

Aşk Falan Filan ve Yara Bandı isimli dizilerde de rol alan Deveci, Uraz Kaygılaroğlu ile 5 yıl evli kalan, 2019 yılında ise ayrılan Melis İşiten ile bir birliktelik yaşamaktadır. Çift Bodrum’da birlikte tatil yaparken görüntülendi.

Sergen Deveci’nin Rol Aldığı Diziler

1. Bonkis (Program)
2. Yara Bandı
3. Aşk Falan Filan

Sergen Deveci öldü mü? Youtuber Sergen Deveci kimdir, sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Sergen Deveci Baş Belası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.