Sergen Deveci kimdir? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Youtuber Sergen Deveci’nin daha önce rol aldığı yapımlar merak edildi. İşte 31 yaşındaki Sergen Deveci'nin hayatı ve kariyeri...

Amasya’da meydana gelen kazada 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun oyuncularını taşıyan minibüs ile TIR çarpıştı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın hayatını kaybettiği kazada aralarında oyuncu Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin de bulunduğu 8 kişi yaralandı.

Kazada yaralananlar arasında yer alan Sergen Deveci’nin sağlık durumu herkes tarafından merak edildi. Durumunun kritik olduğu konuşulan Sergen Deveci'nin tedavise hastanede devam edildiği öğrenildi. Yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sergen Deveci Kimdir?

2 Ekim 1991 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Sergen Deveci, Kocaeli Şehir Tiyatrosu‘nda eğitim aldı. Facebook, İnstagram ve Youtube gibi platformlarda yayınladığı kısa skeçler ile adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Sergen Deveci kimdir? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı? - Resim : 2

A-Normal adlı tiyatro oyununda sahne alan genç YouTuber, kamera karşısına ilk kez Blu TV’de dizi severler ile buluşan 'Bonkis' isimli yapımla çıktı.

Aynı zamanda kendisinin sunduğu 'Daniska Show' isimli bir de program yapmaktadır. Daniska Show isimli programa Burak Yörük, Melis İşiten, Kubilay Aka ve Aslı Bekiroğlu gibi isimler konuk olarak katıldı.

Sergen Deveci’nin Rol Aldığı Yapımlar

Nalan
Aslında Özgürsü
Bonkis
Dayı Şov
Yara Bandı
Şüphe

Sergen Deveci kimdir? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı? ile ilgili etiketler Sergen Deveci Baş Belası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.