Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi?

Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi? Her bölümü ekranlara damga vuran Hercai dizisinin başrolünde oynayan Akın Akınözü ve yer aldığı yapımlarda başarısı ile dikkat çeken güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın bir davette eğlendiği görüntüleri gündeme geldi. İkilinin birlikte eğlenmesi ise sevgililer mi? sorusunu akıllara getirdi. Peki Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi? Hercai dizisinde Miran karakterini canlandıran Akın Akınözü ve Serenay Sarıkaya geçtiğimiz akşam bir markanın düzenlediği davete katıldı. İki ismin eğlendiği anlar magazin gündeminde konuşuluyor. Peki Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı çeşitli isimlerle aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya ile Akın Akınözü'nün birlikte eğlendiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi?

"YENİ BİR AŞK MI?"

Ebru Şahin ile yakıştırılan 'Akın Akınözü ile Serenay Sarıkaya arasında bir aşk başlar mı?' sorusu merak konusu oldu.

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır.
2015 yılında ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy göstermiş daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde rol almıştır.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü 1.80 metre boyunda, 76 kilo ve Oğlak burcudur.

Akın Akınözü’nün rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Hercai (Miran) (TV Dizisi)
2017-2018 – Aslan Ailem (Murat) (TV Dizisi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Ömer) (TV Dizisi)
2016 – Arkadaşlar İyidir (Yunus) (TV Dizisi)
2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (İvan/Ali) (TV Dizisi)
2014 – Azrail (Sinema Filmi)

 

Serenay Sarıkaya ve Akın Akınözü sevgili mi? ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Akın Akınözü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.