Serenay Sarıkaya, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı! Tarzının bedeli ortaya çıktı

Serenay Sarıkaya, Aile dizisi ve Alice Müzikali'nin final yapmasının ardından tatil sezonunu açtı. Bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallayan ünlü oyuncunun tatil tarzının bedeli ortaya çıktı.

Rol aldığı 'Aile' dizisi ve 'Alice Müzikali'nin final yapmasının ardından soluğu tatilde alan Serenay Sarıkaya, bikinisiyle paylaştığı pozlarıyla can yaktı.

Sarıkaya, yaklaşık 10 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından "Atın beni denizlere, yalan dünya size kalsın" mesajıyla bikinili karelerini yayınladı.

Serenay Sarıkaya, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı! Tarzının bedeli ortaya çıktı

Ünlü oyuncu, tatil pozları ile 380 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Güzelliği ile adından söz ettiren Serenay'ın düzgün fiziği dikkat çekti.

"OLAĞANÜSTÜ"

Sarıkaya'ya hayranlarından; "Çok güzelsin", "Serenay Hanım harikasınız", "Deniz kızı", "Sen olağanüstü bir şeysin", "Kraliçe", "41 kere maşallah" ve "Mükemmelsin" şeklinde övgü dolu yorumlar geldi.

Serenay Sarıkaya, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı! Tarzının bedeli ortaya çıktı - Resim : 2

TARZININ BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

30 yaşındaki güzel oyuncunun gündem olan bikinili karelerinin ardından, tatil stilinin fiyatı da ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı! Tarzının bedeli ortaya çıktı - Resim : 3

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram sayfasına göre; Serenay Sarıkaya'nın mavi bikinisi, 5 bin 438 TL değerinde. Ünlü ismin ünlü bir markaya ait güneş gözlüğü ise 3 bin TL.

 

 

Serenay Sarıkaya, bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı! Tarzının bedeli ortaya çıktı ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.