Seren Serengil'in son hali şoke etti!

Yıllar boyunca fazla kilolarıyla mücadele eden ve en sonunda geçtiğimiz yıllarda mide ameliyatı geçiren ünlü sunucu Seren Serengil zor günler geçiriyor. Bir süredir Dumping sendromuyla mücadele eden ve vücudundan sadece 4 kg yağ kaldığını belirten Serengil'in son hali sevenlerini endişelendirdi.

Bir süredir Dumping sendromuyla mücadele eden Seren Serengil, sosyal medyada yeni fotoğraflarını paylaştı. Serengil'in son görüntüsü takipçilerinin gündemindeydi.

Paylaşımında evde olmadığı görülen Serengil'e yorum yağınca Serengil raporunun olduğunu söyledi. Bu sebeple şehirler arası yolculuk yapabildiğini söyleyen Serengil'in boyunu photosopla uzatması da gözden kaçmadı.

Bazı takipçileri zayıflığının çok çirkin olduğunu söyleyince Serengil bu yorumlara sessiz kalmadı ve şu yanıtı verdi:

Seren Serengil'in son hali şoke etti!

"ELİMDE DEĞİL VÜCUDUNDA SADECE 4 KG YAĞ KALMIŞ"

"Elimde değil 4 kg yağ kalmış ve bu çok tehlikeli yiyorum da ama zayıflıyorum. Allah yardım etsin yapacak bir şeyim yok bir yandan çalışmak zorundayım koşturuyorum dinlenmiyorum da şimdi buraya gelmesem bu tekne en az üç ay bitmez mecburum ben de bayılmıyorum ama işte ben her işimin başında durmak zorundayım."

Seren Serengil'in son hali şoke etti! - Resim : 2

 

Seren Serengil'in son hali şoke etti! ile ilgili etiketler Seren Serengil dumbing sendromu kilo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.