Seren Serengil, Bircan Bali, Arto ve Deniz Akkaya hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı

Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Seren Serengil, programdaki eski partnerleri Arto Dalga ile Bircan Bali hakkında ve 'mide ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girdiğinde altına kaçırdığını' öne süren Deniz Akkaya hakkında koruma talep ettiğini duyurdu. Seren Serengil konuya ilişkin Instagram sayfasından bir açıklama yayınladı. Skandal iddialarla gündeme gelen Serengil soluğu savcılıkta aldı ve şikayette bulundu. İşte detaylar...

Beyaz TV'de ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programından ani bir kararla ayrılan sunucu ve şarkıcı Seren Serengil'in programdaki partnerleri Arto Dalga ve Bircan Bali ile arası açıldı. Serengil'in programdan ayrılmasının yankıları sürerken eskiden birlikte çalıştığı Deniz Akkaya'nın yaptığı açıklamalar ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

 DENİZ AKKAYA'DAN SKANDAL İDDİALAR


Deniz Akkaya, daha önce aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında olay iddialarda bulundu. Akkaya, Serengil'in aynı aileden hem baba hem oğulla cinsel ilişki yaşadığını ve mide ameliyatı sonrası halvet sırasında altına kaçırdığını iddia etti. Bununla da sınırlı kalmayan Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Özbilgin ile Serengil'in birliktelik yaşadığını da söyledi.

SEREN SERENGİL SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI


Tüm bu iddiaların ardından gözlerin çevrildiği Seren Serengil'den flaş bir hamle geldi. Mobbing gördüğü iddiasıyla Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Serengil, Bircan Bali, Arto ve Deniz Akkaya da dahil birkaç kişi için uzaklaştırma kararı talebinde bulunduğunu duyurdu.

Konuya ilişkin bir yazı kaleme alan Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'' BİLGİ

Beyaz Tv'de yayınlanan SÖYLEMEZSEM OLMAZ adlı programdan ayrıldıktan sonra SEREN SERENGİL hakkında asılsız iddialarda bulunan, hakaret nitelikte sözler söyleyen ve sosyal medya aracılığı ile paylaşımlarda bulunan, ima yoluyla küçük düşürücü sözler sareden Bircan Bali, Harutyan Dalga(Arto), baskı ve mobbing uygulayan Bilal Özbilge ve yönlendirilen diğer şahıslar hakkında(Deniz AKKAYA),

İLETİŞİM ARAÇLARI, SOSYAL MEDYA, VE ŞAHSİ TELEFONU ve sair surette RAHATSIZ ETMEMESİNE yönelik Nöbetçi Mahkemeden KORUMA TALEP edilmiştir. İlgili kişiler hakkında NÖBETÇİ mahkemece uzaklaştırma ve koruma kararı verilmiştir. Fiillerin devam etmesi halinde TAZYİK HAPİS talep edilecektir. İlgili kişilerin söz konusu fiillerinen dolayı(paylaşımlarından) İSTANBUL CUMHURİYET SAVCILIĞINA suç duyurusunda bulunulacaktır. Ayrıca tazminat davaları açılacaktır. Bilginize..

Av. Emrah İLARSLAN''

Seren Serengil ile Arto, Bircan Bali ve Deniz Akkaya arasındaki gerilim tırmanıyor

Seren Serengil, Bircan Bali, Arto ve Deniz Akkaya hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı ile ilgili etiketler Seren Serengil Arto Bircan Bali Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.