Serdar Ortaç'tan ilginç çıkış: Ben ölünce değerimi anlayacaksınız!

Geçtiğimiz akşam Ataşehir'de bir mekanda sahne alan Serdar Ortaç, sağlık durumu hakkında sevenlerine güzel haberler verdi. Diğer taraftan sanatçı kimliğine vurgu yapan Ortaç, ""Ben ölünce değerimi anlayacaksınız. O zaman 'Bu adam bu şarkıları nasıl yazmış?' diyeceksiniz" dedi.

Serdar Ortaç, önceki akşam Ataşehir'de bir mekanda sahne aldı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, sağlık durumu hakkında sevenlerine müjde verirken, söz yazarı kimliğine vurgu yaptı.

"ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ARTIK SAĞLIĞIM YERİNDE"

Konsere dansçılarıyla birlikte hızlı bir giriş yapan Serdar Ortaç, "Şükürler olsun ki artık sağlığım yerine geldi, keyfim de yerinde.

Bu gece birlikte unutulmaz bir geceye şahitlik edeceğiz" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç'tan ilginç çıkış: Ben ölünce değerimi anlayacaksınız!

"BEN ÖLÜNCE DEĞERİMİ ANLAYACAKSINIZ"

Aynı zaman söz yazarı olan ünlü şarkıcı, "Ben ölünce değerimi anlayacaksınız. O zaman 'Bu adam bu şarkıları nasıl yazmış?' diyeceksiniz" diyerek, sahnesini alkışlar eşliğinde noktaladı.

 

Serdar Ortaç'tan ilginç çıkış: Ben ölünce değerimi anlayacaksınız! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.