Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a olay gönderme! Hayranları bile rahatsız oldu

Yakın zamanda 35 yaşındaki meslektaşı Seçil Gür ile 1,5 yıllık birlikteliğini bitiren 51 yaşındaki sevilen pop şarkıcısı Serdar Ortaç, konserinde İsmi Lazım Değil şarkısını söylerken olay bir göndermede bulundu.

2014 yılında evlendiği ve 2019 yılında tek celsede boşandığı 29 yaşındaki eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan'a, evine haciz gönderdiği için her fırsatta sitem eden Serdar Ortaç bu kez ayarı kaçırdı.


Eski eşi Chloe Loughnan'a yüklü miktarda nafaka ödeyen ve borç içinde olan Serdar Ortaç verdiği konserinde şarkı söylediği sırada şarkının sözlerini değiştirerek eski eşini hedef aldı.


'BENİ O ŞEREFSİZ YIKTI'

Günaydın'da yer alan habere göre; Serdar Ortaç, önceki akşam Bahçeşehir'de sahneye çıktı. Ortaç, İsmi Lazım Değil isimli şarkısını söylerken kantarın topuzunu kaçırıp ayrıldığı eşi Chloe'ye gönderme yaparak ''Beni o şerefsiz yıktı'' dedi. Bu sözler sanatçının hayranlarını rahatsız etti.

 chloe - serdar ortaç

ESKİ EŞİNE 600 BİN LİRA ÖDEYECEK...

Ortaç, eski eşiyle ilgili en son son şu açıklamayı yapmıştı: ''Chloe'ye ödediğim nafaka beni zorluyor. Eskiden sorun yaratmıyordu ama artık coştu. İnsanlar böyle maalesef. Evime haciz koydurmuş. 600 bin lira para ödeyeceğim ona, bende parası kalmaz''

 

 

Serdar Ortaç'tan eski eşi Chloe Loughnan'a olay gönderme! Hayranları bile rahatsız oldu ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Konser seçil gür chloe loughnan tazminat nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.