Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl 2014 yılında evlendiği model Chloe Loughnan'dan boşanmıştı. Meslektaşı Seçil Gür'den yine sürpriz şekilde ayrılan şarkıcı Ortaç, yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

Serdar Ortaç, önceki gün sunucu ve yazar Yelda Kırçuval'ın Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına katıldı.

Ünlü şarkıcı, "Sosyal medyada yemek yerken fotoğraf paylaşmak, okyanusta sörf yaparken veya havuzda yüzerken fotoğraf paylaşmak oldukça yanlış. Olmayanın gözüne sokunca hasetlik, kıskançlık ve nazar oluyor. 25 yıl boyunca rüzgar gibi yaşadım, göze, nazara geldim" dedi.

'Keşke Serdar Ortaç Vakfı'm olsaydı'

Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum!

Hiçbir hedefi olmadığını belirten Ortaç, "Tek hedefim huzurlu ve sağlıklı olarak hayatımı bitirmek. Yaş ilerledikçe 'keşke' dediğim en büyük şey vakıf kurmak. Keşke Serdar Ortaç Vakfı'm olsaydı. Ölene kadar adı benimle yaşar, güzel işler yapardım" şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç, "Ülkemizin birçok şehrinde muazzam yetenekler var. Mecalim olsa yeni yetenek bulmak isterdim ama maalesef öyle bir enerjim yok. Bazı insanlardan bir tane çıkar. Müslüm Gürses'ten, İbrahim Tatlıses'ten bir daha gelmez bu dünyaya" ifadelerini kullandı.

Seçil Gür açıklaması

Eski sevgilisi Seçil Gür ile ilgili de konuşan 50 yaşındaki şarkıcı, "İki ay ilişki yaşadık. O kadar iyi bir kız ki anlatamam, ama ilişkimiz yürümedi. İnanılmaz yetenekli bir kız. Profesyonel olarak hep yanındayım" dedi

Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum! - Resim : 2

Bir kadına verecek huzur kalmadı'

Yalnız başına ölmek istediğini dile getiren Ortaç, "Artık ilişki kurmak istemiyorum. Son kararım yalnız ölmek. Artık bir kadına verecek huzurum kalmadı" şeklinde konuştu.

'Ayrıldığımızı Instagram'dan öğrendim'

Seçil Gür, “Ayrıldığımızı ben de story’den öğrendim. Hastaneden döndüğünde Serdar’ın evine gittim, kapıda konuştuk. Bana ayrıldığımızı söyledi. Sanırım hastalık yüzünden kötü bir ruh haliyle konuşuyor. Hastalığının neden olduğu psikolojik durumla o story’leri atıyor. Hastalığı ruh halini etkilemiş” demişti.

1 milyon TL tazminat

Serdar Ortaç 5 yıl evli kalıp 2019’da boşandığı Chloe Loughnan’a 1 milyon TL tazminat ödemeyi kabul etti. Bunun için senet imzaladı. Chloe’ye her ay 100 bin TL veriyor.



Serdar Ortaç: Yalnız ölmek istiyorum! ile ilgili etiketler ölüm Serdar Ortaç Chole Loughnan seçil gür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.