Serdar Ortaç depresyona mı girdi?

Bir dönem sağlık sorunları yaşayan ve yaşadığı zor günleri geride bırakan Serdar Ortaç önceki akşam Açıkhava Harbiye'de sevenleriyle buluştu. Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü popçu bundan sonraki hayatını sevap işleyerek geçireceğini söyledi. Sadece uyumak ve şarkı söylemek istediğini söyleyen Serdar Ortaç'ın bu açıklamaları 'depresyona mı girdi?' diye düşündürttü.

8 yıldır MS hastalı ile mücadele eden ve 5 yıllık eşi Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan, boşandıktan sonra nafaka yüzünden davalık olan Serdar Ortaç, Harbiye'de konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü popçu özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç dün akşam Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle bir araya geldi. Konser önce röportaj veren Ortaç, “Yataktan çıkmak istemiyorum. Kalan 15 yılımı sevap işleyerek geçirmek istiyorum” dedi.

''HAYATIMI SEVAP İŞLEYEREK GEÇİRMEK İSTİYORUM''

Uyumak ve şarkı söylemek dışında bir şey yapmak istemediğini belirten Ortaç, ''Hep yatıyorum, hep uyuyorum. Yataktan çıkmak istemiyorum yani, hep uyuyorum. Evimde son kalan 15 - 20 senemi sevap işleyerek bitirmek istiyorum.'' dedi.

''Birçok ünlü deniz kenarı tatil beldesine yerleşir. İş olduğu zaman İstanbul'a gelir. Siz taşınmayı düşünüyor musunuz?'' sorusu karşısında ise ünlü popçu, ''Yok. Denizin Allah'ını gördüm, dünyada girmediğim deniz kalmamıştır. Hiç istemiyor canım. Şarkı söylemek istiyorum, uyumak istiyorum, evimde ölmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

Serdar Ortaç depresyona mı girdi? ile ilgili etiketler Serdar Ortaç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.