Serdar Ali Çelikler: Mesele Vitor'un kalibresi değil. Mesele söylenenle uygulananın birbirini tutmaması

Fenerbahçe'nin teknik direktörünün kim olacağı sorusu dün yanıt buldu ve Sarı-Lacivertli takımda 2'nci Vitor Pereira dönemi resmen başladı. Spor yazarı Uğur Meleke ile Serdar Ali Çelikler, Ali Koç'un Portekizli teknik direktör kararını değerlendirdi...

Fenerbahçe'nin 2'nci Vitor Pereira dönemini açıklamasının yankıları sürüyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar arasında sevinenlerde çok, burun kıvıranlar da... Sarı-Lacivertli yönetimin "yarım kalan" hikaye konseptiyle paylaştığı Portekizli teknik adam, kuşkusuz 5 yıl öncekinden daha tecrübeli, daha donanınımlı... Hürriyet yazarı Uğur Meleke, Fenerbahçe'deki 2'nci Pereira dönemini değerlendirdiği yazısınında,

"İkinci F.Bahçe macerasında değişmek zorunda Pereira. Belözoğlu dönemindeki son 6-7 maçı izleyip o altyapının üzerine kat çıkmak zorunda. Çünkü bu Fenerbahçe kadrosu yaratıcı, yetenekli ve inovasyona müsait. Önlem almamalı önlem aldırmalı Pereira. İlk Türkiye sürecinin üzerine çıkmalı, değişebileceğini, gelişebileceğini ispatlamalı. Eğer buraya tekrar 5 sene önceki Pereira geliyorsa başarılı olamaz. Ama değiştiyse-dönüştüyse başarı şansı var Portekizli’nin" ifadelerini kullandı.

DEĞİŞTİYSE, DÖNÜŞTÜYSE BAŞARI ŞANSI VAR

Serdar Ali Çelikler: Mesele Vitor'un kalibresi değil. Mesele söylenenle uygulananın birbirini tutmaması

GERİLEYEREK İLERLENEBİLİR Mİ?

HaberTürk'ten Serdar Ali Çelikler ise "Gerileyereke ilerlenebilir mi?" diye sordu. Çelikler'in yazısı şöyle:

"Emre Belözoğlu - Volkan Ballı - Ersun Yanal - Caner Erkin - Gökhan Gönül ve Vitor Pereira.

O da başarısız olursa Aykut Kocaman ile sezon finali olur. Sürekli geriye giderek ilerlenebilir mi? Aziz Yıldırım dönemi dışında çalışılanlar dışında bir farklılık yaratılamaması neyle açıklanabilir.

• Bielsa kalibresi

• Haziranın 3. haftası

• 28 Haziran

derken gelinen nokta 2 Temmuz aksamı Vitor Pereira ise bu zamana kadar ne çalışıldı diye sorulmaz mı?

Vitor'u beğenirdim. Döneminde iyi bir takım kurulmuş o da bir dönem o takımla iyi idare etmişti. Ta ki Fernandao yerine RvP'nin oynatılması Aziz Yıldırım tarafından dikte edilene kadar. Sonrası iyi gitmedi.

Mesel Vitor'un kalibresi değil. Mesele söylenenle uygulananın birbirini tutmaması. Vizyondan geçtim beceri de yok. Hiç olmazsa geçmiş dışında bir bilgisi olsaydı."

Serdar Ali Çelikler: Mesele Vitor'un kalibresi değil. Mesele söylenenle uygulananın birbirini tutmaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Vitor Pereira Uğur Meleke serdar ali çelikler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.