Serbest piyasada gram ve çeyrek altın düşüyor! İşte Kapalıçarşı'da 25 Ekim güncel altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftada düşmeye devam ediyor. Ekim ayının sonuna doğru gelinirken Serbest Piyasada gram altın 985 TL, çeyrek altın ise 1621 TL’den satılıyor. İşte, 25 Ekim güncel altın fiyatları…

Yeni haftada altın fiyatları düşüşe geçti. Ekim ayının son günlerinde Serbest Piyasada altın fiyatlarında yaşanan düşüş uzmanların dikkatinden kaçmadı.

Analistlerde bu hafta Avrupa ve Japonya merkez bankalarının faiz kararlarının yanı sıra yoğun veri gündeminin piyasaların yönü üzerinde etkili olmasının beklendiğini ifade ederek İngiltere başta olmak üzere siyasi gelişmelerin de yatırımcıların odağında olacağı beklenmekte.

Dünya genelinde açıklanacak öncü imalat sanayi ve hizmet sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin takip edileceğini aktardı.

25 Ekim Salı sabahında Kapalıçarşı’da; gram altın 985 TL, çeyrek altın 1621 TL, yarım altın 3248 TL, tam altın 6468 TL ve Cumhuriyet altını da 6624 TL’den satılıyor.

Serbest piyasada gram ve çeyrek altın düşüyor! İşte Kapalıçarşı'da 25 Ekim güncel altın fiyatları

Güncel Altın Fiyatları 25 Ekim

Gram altın: 985 TL
Çeyrek altın: 1621 TL
Yarım altın: 3248 TL
Tam altın: 6468 TL
Cumhuriyet altını: 6624 TL

Serbest piyasada gram ve çeyrek altın düşüyor! İşte Kapalıçarşı'da 25 Ekim güncel altın fiyatları ile ilgili etiketler Altın Fiyatları Kapalıçarşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.