Serbest piyasada gram altın zirveye tırmanıyor! İşte Kapalıçarşı'da 19 Temmuz çeyrek altının yeni fiyatı

Kurban Bayramı sonrasında yeni haftaya yükselişle başlayan Altın fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 963 TL, çeyrek altın ise 1585 TL’den işlem görmekte. İşte, Kapalıçarşı’da 19 Temmuz güncel altın fiyatları…

Kurban Bayramı’nın hemen akabinde altın fiyatları yeniden tırmanışa başladı. 21 Temmuz tarihinde açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararı öncesinde alınacak yeni önlemler çerçevesinde altın fiyatlarının yeniden düşmesi beklenmekte.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bazı şahin yetkililerinin açıklamalarıyla Temmuz toplantısında 100 baz puanlık faiz artışı ihtimalinin zayıfladığını kaydederek, bu durumun altına olan talebi artırdığını söyledi.

19 Temmuz Salı sabahında serbest piyasada; gram altın 963 TL, çeyrek altın 1585 TL, yarım altın 3174 TL, tam altın 6319 TL ve Cumhuriyet altını da 6473 TL’den işlem görüyor.

Serbest piyasada gram altın zirveye tırmanıyor! İşte Kapalıçarşı'da 19 Temmuz çeyrek altının yeni fiyatı

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 19 Temmuz

Gram altın: 963 TL
Çeyrek altın: 1585 TL
Yarım altın: 3174 TL
Tam altın: 6319 TL
Cumhuriyet altını: 6473 TL

Serbest piyasada gram altın zirveye tırmanıyor! İşte Kapalıçarşı'da 19 Temmuz çeyrek altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.