Sen Çal Kapımı'da Fırtına Kopuyor! Kerem Bürsin'e Rekor Teklif! Hande Erçel İsyanlarda

Geçen yaz sezonunda başlayan ve kısa bir aranın ardından devam eden Sen Çal Kapımı dizisinden gelen son dakika haberi hayranları deliye döndürdü. Son iddialar doğrultusunda başrol oyuncularından Kerem Bürsin’e gelen çılgın teklif ibreyi bir anda tersine çevirmeye yetti.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Sen Çal Kapımı’dan gelen son haberler zirvede büyük yankı uyandırdı. Reytinglerin tavan yapması sonrasında sosyal medyada da sürekli olarak paylaşımlar yaparak aşk kıvılcımları yakan Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasında son yaşananlar diziye aks etti.

Daha öncesinde final için değişik tarihler verilen Sen Çal Kapımı dizisinin 52. bölümde neden sona ereceğinin cevabı yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Durumun aslında reytinglerle değil tamamen başrol oyuncularından Kerem Bürsin ile alakalı olduğu gerçeği hayranlarında şaşırmasına sebebiyet verdi.

Sen Çal Kapımı'da Fırtına Kopuyor! Kerem Bürsin'e Rekor Teklif! Hande Erçel İsyanlarda

Kulislerden alınan son bilgilere göre Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterini canlandıran Kerem Bürsin’in bir Netflix dizisinden teklif aldığı ve bunu da kabul ettiği iddia edildi. Ünlü dijital platformlarından biri olan Disney Plus’tan teklif aldığı konuşulan Bürsin’in bu dizide başrol oynayacağı da gelen son haberler arasında yerini aldı.

Henüz proje hakkında net bir açıklama yapılmasa da Kerem Bürsin’in dizi teklifini kabul etmesinden sonra Sen Çal Kapımı dizisinin beklenenden erken final yapması bile gündeme gelebilecek.

Sen Çal Kapımı'da Fırtına Kopuyor! Kerem Bürsin'e Rekor Teklif! Hande Erçel İsyanlarda - Resim : 2

Ancak bu konuda Hande Erçel’in nasıl bir yorum yapacağı ise henüz bilinmemekte. İlerleyen günlerde bu konu hakkında daha detaylı bilgiler mutlaka verilecektir.

Sen Çal Kapımı'da Fırtına Kopuyor! Kerem Bürsin'e Rekor Teklif! Hande Erçel İsyanlarda ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.