Sen Çal Kapımı Dizisi Tokatlayıp Geçiyor! Bensu Soral ve Kubilay Aka Şok İçerisinde! İşte Final Yapacak Diyenlere Keskin Cevap!

Fox TV'nin yeni ve en çok izlenen dizisi Sen Çal Kapımı öyle bir reyting rekoru kırdı ki, reytingler kırıldı geçti. Reytingleri alt üst eden yapımın başrolleri Kerem Bursin ve Hande Erçel yıkıp geçiyor. Her hafta reyting rekoru kıran dizi bu haftada reyting sıralamasında birinci oldu.

Fox TV'nin yeni ve en çok izlenen dizisi Sen Çal Kapımı öyle bir reyting rekoru kırdı ki, reytingler kırıldı geçti. Reytingleri alt üst eden yapımın başrolleri Kerem Bursin ve Hande Erçel yıkıp geçiyor. Her hafta reyting rekoru kıran dizi bu haftada reyting sıralamasında birinci oldu. Dizinin Fox TV'nin en gözde yaz dizisi olduğu biliniyor. Yakın zamanda bitecek denilen Sen Çal Kapımı izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. 

 Sen Çal Kapımı Dizisi Tokatlayıp Geçiyor! Bensu Soral ve Kubilay Aka Şok İçerisinde! İşte Final Yapacak Diyenlere Keskin Cevap!

İki Dizi Ve İki Çarpışma! Cam Tavanlar'da Neler Olacak!

 

Show TV'nin en yeni yapımı olan cam tavanlar reytingleri aşamıyor. Karşı karşıya geldiği Sen Çal Kapımı dizisi ile rekabete geçen Cam Tavanlar'da şok etkisi var. Dizi istenilen başarıya ulaşamazken, başrollerin bunda oldukça etkili olduğu konuşuldu. Bilindiği gibi başrollerde Bensu Soral ve Kubilay Aka her alıyordu. İkili sosyal medya tarafından oldukça uyumsuz bulundu. Dizisin akışını da beğenmeyen izleyici Sen Çal Kapımı reytinginin artışa geçerek öne geçmesini sağladı.

 

Önemli bir yapım olan ve Fox TV ekranlarında yayınlanan dizi oldukça iddialı devam ediyor. Oyuncuların uyumu ve aynı zamanda gerçek hayatta da sevgili olması uyumu arttırırken ilginin bu diziye yönelmesini sağlıyor. Kerem Bursin ve Hande Erçel cephesinden oldukça olumlu yorumlar gelirken, Bensu Soral ve Kubilay Aka tarafında ise şaşkınlık hâkim...

 

Besu Soral Ve Kubilay Aka Ne Yapacak!

 

Dizinin bitmesi gündeme gelirken başrollerin tepkisi de merak edildi. Şok yaşayan oyuncuların bu tepkiyi beklemedikleri ortaya çıktı. İlerleyen zamanda değişebileceği umulan reytinglerin iyi gitmemesi durumunda Cam Tavanlar'dan da bir ayrılık haberi gelebilecek. 

Sen Çal Kapımı Dizisi Tokatlayıp Geçiyor! Bensu Soral ve Kubilay Aka Şok İçerisinde! İşte Final Yapacak Diyenlere Keskin Cevap! ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.