Sen Çal Kapımı 1. Bölüm izle! Sen Çal Kapımı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı 1. Bölüm canlı izle! FOX TV ekranlarının merakla beklenen yaz dizisi bu akşam ekrana gelecek. Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı 1. bölümü ile izleyicilerin karşısında çıkarken dizinin senaristliğini Ayşe Üner Kutlu yapacak. Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini yaptığı Sen Çal Kapımı, 1. bölüm özetine haberimizden ulabilirsiniz. Peki Sen Çal Kapımı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen detaylar..

Sen Çal Kapımı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 1. bölüm canlı izle! Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerini oynadığı dizi bu akşam FOX tv ekranlarında yayınlanacak. Sen Çal Kapımı 1. bölümün özetinin de yer alacağı haberimizde yönetmen Yusuf Pirhasan'ın ve dizinin senaristi Ayşe Üner Kutlu'nun görüşleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. FOX TV'nin Bay Yanlış'tan sonra en iddialı yaz dizisi olan Sen Çal Kapımı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Sen Çal Kapımı ve detaylar haberimizde...

SEN ÇAL KAPIMI 1. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


SEN ÇAL KAPIMI 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox tv ekranlarının en iddialı yaz dizisi Sen Çal Kapımı 1. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ancak Sen Çal Kapımı 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınladığı takdirde haberimizde bulabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı ne zaman hangi kanalda başlıyor?

SEN ÇAL KAPIMI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda Yıldız, üniversitede bölüm birincisiyken son seneyi yurtdışında okumak üzere burs kazanmıştır, fakat son anda bursu kesilince Eda’nın hayatı altüst olur, üniversiteden atılır, lise mezunu kalır. Aylar boyunca, bursunu kesen Serkan Bolat’a ulaşmaya çalışır ama görüşemez. Halasının yanında çiçekçilik yapmaya başlar. Bir gün Serkan Bolat’ın konuşma yapacağı yeri öğrenince yüzleşmek için karşısına çıkar. Birbirlerine kelepçeli olarak bir gün geçirmek zorunda kalırlar. Eda’nın fevriliği, birbirlerine duydukları nefret ve aralarındaki karşı konulmaz çekim onları uzun süre oynamak zorunda kalacakları bir oyuna sürükler.

Hande Erçel'den başkasını bulamadınız mı? Sen Çal Kapımı ...

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Hande Erçel'in seksiliği, Kerem Bürsin'in karizması! Sen Çal ...

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma,Türk oyuncu ve model.

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.

2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede” adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.

Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Filmografisi
2013 Dizi "Tatar Ramazan (dizi,2013)" Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

 

 

 

 

Sen Çal Kapımı 1. Bölüm izle! Sen Çal Kapımı 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Fox TV sen çal kapımı 1. bölüm izle sen çal kapımı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı sen çal kapımı canlı izle fox tv canlı izle fox canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.