Selvi'den Kılıçdaroğlu'na: Masada kazanıp sandıkta kaybederse bunun hesabını nasıl verecek?

Abdulkadir Selvi, köşe yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ve son grup toplantısındaki konuşmasıyla ilgili yorumlarına yer verdi. Selvi, "Kılıçdaroğlu masada kazanıp sandıkta kaybederse bunun hesabını nasıl verecek?" dedi.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili yorumlarına köşe yazısında yer verdi.

Selvi yazısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısıyla ilgili görüşlerini de paylaştı:

"CHP yetkilileriyle konuştum. Kılıçdaroğlu’nun partiye veda etmediğinin altını çizdiler. Sadece grup toplantılarını yapmayacağını ifade ettiler. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olarak parti kürsüsünde gözükmesinin doğru olmayacağını düşünüyormuş.
...
'Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı' derken sesi titredi. Duygusaldı, heyecanlıydı. Ama konuşması heyecan verici değildi. Bu tür veda anlarında duygusal konuşmalar yapılır, heyecan doruğa çıkar. Ama Kemal Bey patates üreticilerinin sorunlarını anlatır bir tonda konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu masada kazandı. Dişli rakiplerini geride bırakarak cumhurbaşkanı adayı olmayı başardı. Masada kazandı ama asıl önemli olan sandıkta kazanacak mı? CHP grubundaki 'İktidar, iktidar' sloganlarına özellikle dikkatinizi çektim. Sadece CHP’de değil muhalif kesimde de iktidar özlemi var. Kılıçdaroğlu masada kazanıp sandıkta kaybederse bunun hesabını nasıl verecek? Seçim gecesini düşünmek bile istemiyorum."

Yazının tamamını okumak için tıklayın 

Selvi'den Kılıçdaroğlu'na: Masada kazanıp sandıkta kaybederse bunun hesabını nasıl verecek? ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.