Selin Ciğerci babasıyla dans ettiği anları paylaştı! Yeni imajı gözlerden kaçmadı!

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Çıra ile ikinci defa evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bodrum'da bir partiye katılan Ciğerci babasıyla dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Hem özel hayatıyla hem de paylaşımlarıyla gündeme gelen Selin Ciğerci değişimiyle dikkat çekiyor. Gökhan Çıra ile boşandığı dönem kendini spora veren ve bir hayli zayıflayıp üstüne de imaj değiştiren ünlü fenomen son haliyle hayran bıraktı.

Selin Ciğerci babasıyla dans ettiği anları paylaştı! Yeni imajı gözlerden kaçmadı!

Dün gece Bodrum'da bir partiye katılan Ciğerci, arkadaşları, eşi Gökhan Çıra ve babasıyla eğlendiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Selin Ciğerci babasıyla dans ettiği anları paylaştı! Yeni imajı gözlerden kaçmadı! - Resim : 2

Ciğerci'nin babasıyla eğlenceli dansı sosyal medyada gündem oldu.

13 KİLO VERDİ, ÇENESİNİ ERİTİP GÖZLERİNİ YUKARI ÇEKTİRDİ

Diğer taraftan, Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra kendini spora veren ve bir hayli zayıflayan Selin Ciğerci son haliyle gündem oldu. Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barıştıktan sonra da sporu bırakmadı ve 13 kilonun ardından imaj da değiştirerek; çenesini eritti ve gözlerini yukarı çektirdi. Selin Ciğerci'nin son haline beğeni yağdı...

Selin Ciğerci babasıyla dans ettiği anları paylaştı! Yeni imajı gözlerden kaçmadı! - Resim : 3

 

 

 

Selin Ciğerci babasıyla dans ettiği anları paylaştı! Yeni imajı gözlerden kaçmadı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Sosyal Medya gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.